با شاهکار معماری قرون وسطی آشنا شوید

این قطعه برای دفاع از هیچ چیز ساخته نشده بود و هیچ خندق یا پل متحرکی نداشت. برخی می‌گویند این قلعه فقط هنگام شکار استفاده می‌شده است. در ادامه با شاهکار معماری قرون وسطی بیشتر آشنا می شوید.
سه‌شنبه، 19 آذر 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
با شاهکار معماری قرون وسطی آشنا شوید
بالای تپه کوچکی رو به آندریا، در ایتالیا، یکی از عجیب‌ترین قلعه‌ها قرار دارد. این قلعه قرن سیزدهمی به شکل هشت ضلعی است و هر هشت گوشه یک برج هشت ضلعی دارد. طرح هندسی این قطعه در آن زمان بسیار منحصربفرد بود. قلعه در سال ۱۲۴۰ توسط امپراتور رومی فردریک دوم ساخته شد، اما هیچکس دلیل آن را نمی‌دانست. این قطعه برای دفاع از هیچ چیز ساخته نشده بود و هیچ خندق یا پل متحرکی نداشت. برخی می‌گویند این قلعه فقط هنگام شکار استفاده می‌شده است.
 
قلعه هنگامی که ساخته شد به اندازه الان ایزوله نبود. این منطقه بسیار حاصلخیز بود و منابع آب فراوان و پوشش گیاهی سرسبز داشت. همچنین یک صومعه نزدیک به آن بود که به نظر می‌رسد قلعه نامش را از آن گرفته است. تن‌ها یک سند از دوران فردریک دوم وجود دارد که درباره ساخت قلعه دل مونته صحبت می‌کند. در این سند که متعلق به سال ۱۲۴۰ است، امپراتور به فرماندار دستور می‌دهد برخی کارهای قلعه را تمام کند. ماهیت کار روشن نیست. همچنین هیچ سندی وجود ندارد که نشان دهد فردریک دوم تا به حال از قلعه استفاده کرده است. در مقابل شواهدی هست که قلعه به عنوان زندان در سال ۱۲۴۶ استفاده می‌شده است. درنهایت در دوران طاعون این قلعه به عنوان پناهگاه به کار رفت.
 
شکل هشت ضلعی منحصربفرد قلعه موضوع بحث در میان محققان بوده است. فردریک دوم مسئول ساخت بسیاری از قلعه‌ها در این منطقه است. هیچکدام غیر از این قلعه شکل هشت ضلعی نداشته اند. برخی مورخان می‌گویند شکل هشت ضلعی نمادی میانی بین مربع (نماد زمین) و دایره (نماد آسمان) است. شاید فردریک دوم از گنبد راک در اورشلیم الهام گرفته باشد که در طول جنگ صلیبی ششم دیده است.

این قلعه زمانی اتاق هایی با کفپوش و ستون‌های سنگ مرمر، موزاییک، نقاشی و پرده‌های تزئینی بوده است، اما در قرن هجدهم تخریب شده است. در دهه ۱۹۹۰ قلعه دل مونته به فهرست میراث جهانی یونسکو به عنوان شاهکار منحصربفرد معماری قرون وسطی اضافه شد.


منبع: سایت برترینها


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط