میوه به برای بدن چه خواصی دارد؟

به میوه ای معطر و متعلق به خانواده ی گل سرخیان است که از این نظر، با میوه هایی نظیر سیب و گلابی هم خانواده محسوب می شود. به جزءِ میوه های بومی نواحی گرمسیر جنوب غرب آسیا است. هم چنین به میوه ای فصلی است و متعلق به پاییز و زمستان است. در ادامه این مطلب برخی از مهمترین خواص به گردآوری شده است.
سه‌شنبه، 24 دی 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
میوه به برای بدن چه خواصی دارد؟
به میوه ای بسیار پرخاصیت و سودمند است و علاوه بر ارزش غذایی بالایی که دارد از خواص درمانی بیشماری بهره مند بوده، میوه، گل، دانه و پوست درخت به مصرف طبی دارد. در طب سنتی برای به خواصی نظیر خاصیت ضد التهاب، ملین، قابض، مدر، خلط آور، مقوی، محرک جنسی، آنتی اکسیدان و ضد زخم های گوارشی را گزارش کرده اند. برخی از مهمترین خواص به و فواید درمانی آن شامل کمک به کاهش چربی و فشار خون بالا، درمان نفخ، زخم معده و اثنی عشر است. همچنین استفاده از لعاب تخم آن به صورت قرقره برای درمان گلو درد توصیه شده است.


گیاه شناسی به

به گونه های زیادی دارد اما دو گونه آن قابل توجه است. یک نوع آن به معطر است که شکل بیضی با انتهای مخروطی دارد. پوست آن نرم و زرد و دارای گوشت سفید است. و گونه دوم به آناناسی نام دارد که تا حدی شبیه گلابی ولی گرد است. پوست آن بعد از رسیدن زرد رنگ می شود. دارای گوشت خشک و کرکی است که طعمی شیرین و تقریبا گس دارد. با این جود زمانی که پخته میشود طعمی بسیار خوشمزه داشته و برای تهیه خورش، کمپوت، مربا و مارمالاد بسیار مناسب است.


خواص به (طبیعت و خواص درمانی)

طبع به گرم و خشک است. برخی از مهمترین خواص درمانی میوه به عبارتند از:

خواص به برای سلامت پوست، بسیار زیاد است. مصرف میوه به، باعث از بین بردن جوش ها، لک و دفاع از پوست در برابر اثرات اشعه مضر خورشید می شود، همچنین مصرف این میوه، به دلیل آنتی اکسیدان ها و ویتامین های موجود در آن، موجب حفظ سلامت و جوان سازی پوست می شود. در میان مردم رایج است که مصرف به در بارداری باعث زیباتر شدن جنین می گردد.

خواص به در دوران بارداری کمک به کاهش میزان تهوع ناشی از بارداری ، تقویت رحم و پیشگیری از سقط جنین است.

میزان فیبر موجود در میوه به بالا بوده، لذا برای حفظ سلامت و عملکرد بهتر دستگاه گوارش مفید است.همچنین مصرف این میوه به کاهش وزن و حذف چربی های بدن کمک می کند.

از مهمترین خواص به خاصیت آرامبخشی آن است. مصرف این میوه و همچنین نوشیدن چای و دمنوش به، موجب تعادل و آرام شدن اعصاب می شود.

مصرف میوه به برای درمان اسهال و ورم روده بزرگ مفید است. همچنین برای درمان حالت تهوع و استفراغ نیز موثر است.

به خاصت مدر داشته و برای دفع سموم بد از طریق افزایش ادرار مفید می باشد.

از دیگر خواص به برای سلامتی کمک به کاهش فشار خون است و از این رو مصرف آن برای بیماران قلبی عروقی مفید می باشد.

تحقیقات محققان نشان داده به دارای خاصیت ضد آلرژیک بوده و استفاده از آن برای درمان و تسکین انواع آلرژی مفید می باشد.

میزان بالای آنتی اکسیدان ها از جمله ترکیبات فنولیک و فیتونوترینت در به، در خنثی سازی و یا از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن بسیار تأثیرگذار هستند و از این رو یکی از مهمترین خواص به پیشگیری و کمک به درمان سرطان است.

مصرف موضعی دانه به برای ترمیم زخمهای جلدی و التهاب مفصلی کمک کننده است.


خواص به در روایات دینی

حضرت محمد (ص): به، قوه بینایی را زیاد میکند و محبت در قلب ایجاد مینماید و اگز زنان آبستن بخورند، فرزندانشان نیکو (زیبا و شجاع) متولد می شوند.

امام علی (ع): خوردن به، برای ضعف قلب بسیار مفید است و معده را پاک می کند و ذهن را روشنی می بخشد و آدم ترسو را شجاع می کند.

امام صادق (ع): به، دل را شاد و بانشاط، شخص بخیل را سخاوتمند و آدم ترسو را دلیر می کند.

امام صادق (ع): به، غم و اندوه را از بین می برد.


ارزش غذایی به

میوه به سرشار از عاصر اصلی مورد نیاز بدن و انواع ویتامین ها است. این میوه پر خاصیت و مفید یکی از منابع مهم و غنی پکتین بوده و دارای مقادیر خوبی از پتاسیم، کلسیم، آهن و ویتامین آ است. از دیگر مواد اصلی و موثر موجود در این میوه موسیلاژ، اسید مالیک، فلاونوئیدها، پلی فنولها و اسیدهای امینه آزاد است.


مضرات به (موارد احتیاطی و منع مصرف)

لازم است بدانید، خوردن به بصورت خام خوب نیست و مضر می باشد زیرا به خام رگهای بدن را مسدود می سازد و چون گرم است برای کسانی که گرم مزاج اند خوب نیست .

میوه به نیز همانند بسیاری از میوه های درختی هم خانواده آن، دارای دانه ای تلخ بوده حاوی مواد سمی سیانوژنیک بوده و فقط باید با نظارت پزشک مصرف شود.

کرک یا پرزى که روى به مى‌باشد، هضمش سنگین است و براى حلق و صدا بسیار مضر مى‌باشد؛ لذا باید قبل از خوردن به، پرزهاى روى آن را پاک نمود.


منبع: سایت ستاره


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط