چگونه یک قالب وردپرس بهینه برای وب سایتمان پیدا کنیم؟

در این بخش می خواهیم تا نحوه انتخاب قالب وردپرس رو بیاموزیم، هر کسب و کاری که میخواهد بال و پر اینترنتی به خود بگیرد باید حتما با یک وب سایت معرفی شود، چون اصولا طراح سایت در اولین مرحله با هزینه های زیاد...
يکشنبه، 10 فروردين 1399
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: ساره سمیع زاده
موارد بیشتر برای شما
چگونه یک قالب وردپرس بهینه برای وب سایتمان پیدا کنیم؟
توی اولین قدم برای کسب و کار اینترنتی باید یک وب سایت برای کسب و کار خود طراحی کنیم تا با استفاده از این وب سایت شناخته شویم و کسب و کار خود را به کاربران معرفی کنیم، که به نوبه خود بهترین روش هم محسوب میشه و تقریبا تمامی کسب و کار ها برای خود یک سایت خوبی دارند.
 

بهترین روش برای طراحی سایت چیست؟

باید ابتدا روش های طراحی سایت رو با هم مقایسه کنیم تا ببینیم که کدام روش برای ما بهتر خواهد بود تا بتوانیم در کمترین زمان یک وب سایت بسیار حرفه ای بدون کدنویسی و همچنین بهینه طراحی کنیم بدون اینکه هزینه های زیادی رو پرداخت کنیم.

نمی شود گفت که میتوانید راه 3 ماهه رو 1 هفته ای بروید، چون هر کاری به نوبه خود سختی هایی را درد که باید این سختی ها رو تحمل کنیم تا به بهترین روش کار را انجام بدیم. در این جا بحث از قالب وردپرس میاد که کلا باید با این کلمه آشنا بشیم.


منظور از قالب وردپرس چیست؟

کلا 2 روش طراحی سایت داریم که با هر 2 روش ما میتوانیم سایت مدنظر خود را طراحی و پیاده سازی کنیم،  هر 2 روش بسیار عملی هستن و محدودیتی هم در این روش ها نخواهید داشت و به راحتی می توانید ایده های خودتون رو پیاده کنید. اما هدق ما در این مقاله بر روی طراحی سایت با وردپرس و قالب وردپرس میباشد.
 
  • با کدنویسی : همانطور که از کلمات پیداست یعنی کدنویسی انجام بدیم تا سایت مدنظر خود را طراحی و پیاده کنیم.
  • بدون کدنویسی : بدون کدنویسی بتوانیم سایت مدنظر خود را طراح کنیم.
از نظر هزینه ها و زمان خیلی با همدیگر تفاوت دارند که رد زیر به مواردی اشاره کردیم.
 
چگونه یک قالب وردپرس بهینه برای وب سایتمان پیدا کنیم؟
 

مقایسه طراحی سایت با کدنویسی و بدون کدنویسی

  • از نظر زمان میتوان گفت که طراحی سایت با کدنویسی زمان بسیار زیادی را در مقابل بدون کدنویسی صرف میکند.
  • از نظر هزینه هم طراحی سایت بدون کدنویسی هزینه های به مراتب کمتری نسبت به کدنویسی نیز دارد و در مواقعی هزینه های بسیار زیاد!
  • در طراحی سایت با کدنویسی تسلط بیشتری رو وب سایت دارید و میتوانید به جزئیات دسترسی داشته باشید. ولی این امکان در بدون کدنویسی کمتر میباشد.
  • برای پروژه های بسیار بزرگ طراحی بدون کدنویسی توصیه می شود.
 
تا اینجا با انواع طراحی ها هم آشنا شدیم و باید برگردیم به سراغ اینکه ما چطور برای خود و وب سایت و کسب و کار اینترنتی، یک قالب وردپرس یا پوسته وردپرس انتخاب کنید. چون بسیاری از کسب و کارها به دلیل انتخاب کردن قالب بهینه، و یا خرید قالب وردپرس اشتباه به مشکلات بزرگی برخورد کرده اند.


انواع قالب وردپرس

در دنیای وردپرس قالب های متنوعی با انواع موضوعات طراحی شده اند که هر کدام برای زمینه ای مناسب هستند که این دسته بندی ها به شرح زیر می باشند :
  • * قالب وردپرس فروشگاهی
  • * قالب خبری
  • * قالب مجله ای
  • * قالب تفریحی
  • * قالب وردپرس چندمنظوره
  • * قالب دانلودی
  • * قالب شخصی وردپرس
  • * قالب مشاور املاک
  • * قالب پرسش و پاسخ
  • * قالب فروشگاه فایل
  • * قالب نیازمندی وردپرس
  • * و
البته دسته بندی های بسیار زیادی هستند که مهمترین این دسته بندی ها را در بالا شرح دادیم که محبوب ترین زمینه ها و دسته بندی ها هم محسوب می شوند.

اما یه سوال مهم این است که ما چطور بتوانیم در بین میلیون ها قالب وردپرس که در جهان هستند، بهترین رو انتخاب کنیم و بعدا مشکلی در این مورد نداشته باشیم. پس حتما در ادامه با ما همراه باشید.

چگونه یک قالب وردپرس بهینه برای وب سایتمان پیدا کنیم؟
 

ملاک های اصلی برای انتخاب و خرید قالب وردپرس

همه قالب های وردپرس که در جهان و وب سایت هایی مانند آیلین وب در ایران هستند، توسط برنامه نویسان و طراحان مجرب کدنویسی و طراحی شده اند و همه آنها به بهترین وجه بهینه سازی شده اند هم از نظر کدنویسی و … اما باز هم در بین این قالب ها بهترین هایی وجود دارد که ما باید اینها رو انتخاب کنیم.
  • * موضوع وبسایت 
  • * محبوبیت
  • * سرعت
  • * سئو
  • * کدنویسی بهینه
  • * پشتیبانی
  • * آپدیت
  • * حجم
  • * ظاهر
  • * امکانات
از بالا با پایین بر اساس رتبه دسته بندی شده اند.
 
موضوع وبسایت
 در مرحله اول باید موضوع سایت و کسب و کار خود را معین کنیم، مثلا سایت فروشگاهی، خبری، شرکتی، … . یه اشتباه رایجی که آماتورها میکنند این است که بدون توجه داشتن به موضوع سایت، قالب وردپرس انتخاب میکنند.
توجه داشته باشید که حتما با توجه به موضوع و زمینه سایت، قالب انتخاب کنید، مثلا برای وب سایت های فروشگاهی از قالب های خبری استفاده نکنید یا برعکس. (مهم ترین ملاک).
محبوبیت
 دومین ملاک برای خرید قالب وردپرس موفق، محبوبیت هست که باید بررسی کنیم قالبی که انتخاب کردیم چقدر در بین استفاده کنندگان محبوبیت دارد و چقدر مشتری راضی دارد.

زیرا قالب هایی که محبوبیت بالایی دارند مطمئنا توسط توسعه دهندگان و کاربران استفاده شده و رضایت کاملی از قالب ها دارند.

از کجا تشخیص بدیم؟ میتوانید برای بررسی محبوبیت و رضایت کاربران به وب سایت Themeforest مراجعه کنید.

سرعت
یکی از ملاک های مهم، سرعت قالب است که باید حتما قبل از انتخاب باید سرعت قالب رو چک کنیم.

سرعت قالب رو چطور چک کنیم؟ میتوانید برای تست سرعت سایت به وب سایت Gtmetrix مراجعه کنید و آدرس دموی قالب وردپرس را برای تست وارد کنید.
 
سئو (SEO)
 قالب هایی که انتخاب میکنید باید اصول سئو در این قالب ها رعایت شده باشند، اصول سئوی کدنویسی، اسکیما و …
کدنویسی
کدنویسی هم باید کاملا اصولی باشد و حتما از آخرین تکنولوژی های کد نویسی وب استفاده شده باشه. که اصولا هر چه قدر حجم قالب پایین باشد کدنویسی اصلی خواهد بود.
 
پشتیبانی
 یکی از ملاک های مهم هم می توان به پشتیبانی قالب وردپرس اشاره کرد. قبل از هر خرید قالب وردپرس باید انجام دهید این است که از پشتیبانی مطمئن باشید. یکی از ملاک های بسیار مهم.
 
آپدیت یا به روزرسانی
 این مورد هم یکی از ملاک های مهم است و باید حتما هر قالب از این قانون پیروی کند. چون روز به روز به دلیل آمدن الگوریتم های جدید باید حتما قالب وردپرس که خریداری کرده اید هم به این الگوریتم ها آپدیت شوند.

گزینه های 8، 9 و 10 هم باید در آخرین مراحل بررسی گردد تا انتخابی موفق داشته باشید.


روش جدید طراحی سایت (آپدیت شده)

این روش که یکی از بهترین روش ها و سریع ترین آنها است، امروزه در بسیاری از وبسایت های بزرگ و کوچک دارد استفاده می شود و در کمترین زمان ممکن می توان یک وب سایت با امکانات و ظاهر بسیار زیبا طراحی و پیاده سازی کرد.

این مورد در وردپرس امکان پذیره و باید از صفحه ساز ها استفاده کنیم، در وردپرس چندین صفحه ساز موجوده که در بیشتر قالب های وردپرسی استفاده میشه و صفحات با این صفحه ساز ها طراحی می شوند. در این میان بهترین صفحه ساز و محبوب ترین، افزونه صفحه ساز المنتور یا همان Elementor است.

با صفحه ساز المنتور براحتی می توانید در کمترین زمان ممکن حتی در چند دقیقه لندینگ و یا وب سایت های پیشرفته ای را طراحی کنید البته فقط با کشیدن و رها کردن موس!! خوشبختانه در وب سایت ها آموزش المنتور فارسی و رایگان موجود هستن و می توانید آموزش و استفاده کنید.
 

نتیجه گیری

برای هر کسب و کار اینترنتی نیاز به یک وب سایت داریم تا بتوانیم برند یا فروشگاه خود را راه اندازی کنیم، و به نحوی خود را وارد دنیای اینترنت نماییم. در این میان باید با طراحی سایت و هزینه های آن آشنا شویم تا همواره بتوانید سایت موفق خود را بیاندازیم.

نحوه طراحی سایت به 2 صورت انجام میشه که به روش های بدون کدنویسی و با کدنویسی تقسیم میشوند که این 2 روش تفاوت هایبی با هم دارند و باید یکی رو بنا به زمینه کسب و کار خود انتخاب کنیم.

بهترین روش طراحی سایت بدون کدنویسی همان استفاده از وردپرس و قالب وردپرس هست، و باید برای خرید قالب وردپرس موفق ملاک هایی رو بررسی کنیم.


مقالات مرتبط
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط