اطلاعاتی راجع به کرم های موبر

کرم موبر، موها را در سطحی پایین تر از تیغ قطع می کنند. لذا موها کمی دیرتر در می آیند و بر خلاف تیغ، نوک موها پس از اصلاح تیز نمی شود و پوست نرم تر خواهد بود. بنابراین کرم های موبر برای از بین بردن موهای زاید صورت خانم ها مناسب ترند.
جمعه، 2 خرداد 1399
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
اطلاعاتی راجع به کرم های موبر

کرم های موبر بانوان

امروزه استفاده از کرم های موبر یکی از پرطرفدارترین روش های اپیلاسیون بین خانم ها و حتی برخی آقایان است زیرا روشی سریع و بدون درد است و به طور کلی برای قسمت های مختلف بدن قابل استفاده است.

گرچه در گذشته چنین محصولاتی تنها به شکل پودرهای سنتی به فروش می رسید و تغییری در ساختار اصلی آنها دیده نمی شد، امروزه وجود ترکیبات معطر، مرطوب کننده و متناسب با پوست های حساس سبب استقبال بیشتر شده و جزو مزایای این محصولات است. 


عملکرد کرم های موبر

کرم های موبر حاوی ترکیبات فعال با PH بسیار بالا (حالت قلیایی) هستند که بر کراتین؛ ساختار پروتئینی موها، اثر می گذارند و آنها را از بین می برند که در نتیجه منجر به سست و جدا شدن موها از ریشه می شود.

برای تاثیر کرم، کافی است مقدار مناسبی از آن را روی پوست تمیز بگذارید و پس از چند دقیقه به کمک وسیله ای شبیه کاردک از روی پوست پاک کنید. سپس پوست را با آب فراوان بشویید و به آرامی خشک کنید. در نهایت استفاده از کرم مرطوب کننده مناسب نیز پس از رفع موهای زائد ضروری است تا رطوبت مورد نیاز پوست که به دلیل ترکیبات شیمیایی کرم های موبر کاهش یافته، جبران شود.

در شرایطی که دسترسی به حمام و شستشوی پوست ندارید، باید پس از پاک کردن کرم، پوست به وسیله پارچه یا پنبه مرطوب و خنک تمیز شود. معمولا پس از ۳ تا ۵ روز موها مجددا رویش پیدا می کنند و استفاده از کرم تاثیری در کاهش ضخامت و حجم موها ندارد.

باور اشتباهی که بعضی افراد در مورد کرم های موبر دارند و گاهی در تبلیغات چنین محصولاتی نیز ممکن است دیده شود اینکه استفاده مداوم کرم موبر می تواند به تدریج سبب کم شدن موهای زائد شود.

این باور از لحاظ پزشکی درست نیست و استفاده از چنین محصولاتی که تنها مو را از سطح پوست جدا می کند هیچ تاثیری در روند رویش موها نخواهد داشت.

امروزه کرم های موبر مخصوص آقایان نیز به فروش می رسد اما به طور کلی این محصولات ساختاری مشابه دارند و توجه به عوارض و احتیاط های هنگام مصرف در مورد خانم ها و آقایان تفاوتی ندارد.

مزایای روش بدون درد موزدایی رها شدن سریع و بدون درد از موهای زائد بدن مهم ترین دلیل استقبال و مزیت کرم های موبر است. قابلیت استفاده در قسمت های مختلف بدن البته به جز مخاط های درونی نیز یکی دیگر از مزایای این محصولات است.

از طرفی امروزه بیشتر کرم های موبر حاوی ترکیبات پاک کننده و مرطوب کننده ای هستند که پس از رفع موهای زائد، پوست را لطیف می کند.

همچنین مزیت دیگر اینکه کرم های موبر نسبت به دیگر روش های اپیلاسیون قابلیت استفاده در شرایط مختلف مانند سفر و… را دارند و هزینه بالایی نیز ندارند.

نکته دیگر اینکه استفاده از کرم های موبر هرگز سبب تیرگی پوست نمی شود و از این نظر نیز برای مصرف کننده اطمینان بخش است.
 

به عوارض کرم های موبر توجه کنید

به طور کلی کرم های موبر عوارض جدی بر سلامت پوست ندارند اما به هر حال ساختار ترکیبات شیمیایی آنها ممکن است با بروز عوارضی همراه باشد. به عنوان مثال در ترکیب برخی از این کرم ها مقدار زیادی اوره وجود دارد که می تواند کنار تاثیر بالا در از بین موها، به لایه سطحی محافظ پوست نیز آسیب برساند.

دیگر ترکیبات شیمیایی نیز ممکن است به سلول های پوستی صدمه بزند و در بعضی افراد زمینه ساز ناراحتی یا لکه های پوستی شود. بهترین راهکار برای پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی این است که کرم های موبر به طور مداوم روی پوست استفاده نشود.

نکته مهم دیگر اینکه هر چه مدت قرار گرفتن کرم روی پوست بیشتر باشد، احتمال بروز واکنش ها و عوارض پوستی نیز تشدید می شود. به همین دلیل قبل از استفاده حتما باید به بروشور محصول توجه کرد و بیش از مدت توصیه شده کرم روی پوست نماند.

از طرفی کرم های موبر در بعضی افراد ممکن است زمینه ساز جوش و موی زیر پوستی شوند که در این صورت فرد باید روش موزدایی را تغییر دهد و از روش های دیگر ترجیحا لیزر موهای زائد استفاده کند.
 

استفاده از کرم های موبر در دوران بارداری 

از آنجا که حساسیت پوست در دوران بارداری افزایش می یابد، ترکیبات شیمیایی و عطرهای موجود در کرم های موبر می تواند زمینه ساز تحریکات و واکنش های پوستی شود.

از طرفی تغییرات هورمونی ناشی از دوران بارداری معمولا با افزایش رویش مو در اندام های مختلف همراه است که البته پس از زایمان به حد طبیعی باز می گردد.

همین مساله بسیاری از خانم های باردار را به استفاده از این کرم ها، در هفته سوم بارداری به بعد ترغیب می کند که لازم است پیش از مصرف به بعضی نکات توجه داشته باشند :

به توضیحات روی بروشور محصول توجه کنید و در صورتی که خطر جدی و ممنوعیت مصرف در این دوران ندارد، استفاده کنید.

این نوع محصولات به هیچ وجه نباید روی پوست آسیب دیده ، زخمی و صورت گذاشته شود.

بهتر است انواع مخصوص پوست های حساس انتخاب شود. حتی اگر خانمی قبل از بارداری حساسیتی نسبت به این کرم ها نداشته، در حال حاضر حتما کرم را روی بخش کوچکی از پوست امتحان کنند زیرا ممکن است زمینه حساسیت وجود داشته باشد.

در جریان هوای آزاد از کرم استفاده کنید زیرا معمولا چنین محصولاتی بوی تندی دارند و تحمل آن برای خانم باردار به خصوص اگر علائم ویار بارداری نیز داشته باشد، مشکل خواهد بود. و حداقل زمان ذکر شده روی بروشور را در نظر بگیرید و هرگز کرم را برای مدت طولانی تری روی پوست نگذارید.
 

تحریکات پوستی ناشی از کرم های موبر را چطور تسکین دهیم؟

خارش خیلی خفیف در زمان استفاده از کرم های موبر طبیعی است اما اگر ناگهان سوزش و خارش شدیدی روی پوست احساس کردید، بلافاصله مواد را به آرامی از روی پوست پاک کنید. البته این کار نباید با شدت باشد زیرا سبب تحریک بیشتر پوست می شود.

روی محل تحریک شده را کاملا با آب بشویید. بهتر است حدود ۱۰ دقیقه دوش آب سرد روی آن بگیرید و مطمئن شوید همه مواد کاملا پاک شده اند.

در این شرایط هرگز از صابون، ژل یا هر نوع پاک کننده دیگری استفاده نکنید. سپس با حوله نرم پوست را به شکل ضربه زدن و بدون کشیدن بسیار آرام خشک کنید.

کرم مرطوب کننده بدون عطر می تواند به تسکین خارش خفیف پوست کمک کند که در این باره ژل آلوئه ورا تاثیر خوبی دارد. پوست تحریک شده را نباید خاراند زیرا احتمال ایجاد زخم و بروز عفونت تشدید می شود.

در این شرایط لباس گشاد و راحت بپوشید. برای رفع موها از طریق ژیلت، کرم موبر یا هر روش اصلاحی باید ۷۲ ساعت صبر کنید تا پوست بهبود پیدا کند.

همچنین تا بیست و چهار ساعت از عطر، دئودورانت، لوازم آرایش و لوسیون های برنزه استفاده نکنید زیرا این ترکیبات خود می توانند مجدد سبب قرمزی و تحریکات شدید پوستی شوند.

برای شنا و حمام آفتاب نیز باید ۲۴ ساعت صبر کرد. در این زمان برای رعایت بهداشت شخصی به جای دستمال کاغذی معمولی از دستمال های پاک کننده مخصوص کودکان استفاده کنید که البته نباید به شدت روی پوست کشیده شود.

به رغم رعایت این توصیه ها در صورت احساس سرگیجه، بی حالی، احساس سوزش خیلی زیاد پوست یا ایجاد جوش های باز در اطراف فولیکول های مو، سریع به پزشک مراجعه کنید.

ممکن است دچار سوختگی ناشی از ترکیبات شیمیایی شده باشید که نیاز به مداخلات درمانی دارد. خارش پوست صورت، نواحی ژنیتال و اطراف چشم ها نیز باید سریع توسط پزشک معاینه شود.

استفاده از کرم هیدروکورتیزون به عنوان داروی کورتیکواستروئید خفیف برای تسکین قرمزی و تورم پوست مفید خواهد بود که البته بهتر است پیش از مصرف با پزشک مشورت کنید.


منبع: سایت راستینه


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.