بهمنظور دریافت مشاوره درخصوص انواع روشهای دریافت اقامت ترکیه میتوانید با کارشناسان ما در گونشاینوست تماس بگیرید. مشاوران ما آماده ارائه خدمات میباشند.
مزایای ثبت شرکت در ترکیه
- انجام تجارت بدون محدودیت برای اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی
- کار و سرمایه گذاری در محیطی که در آن رشد و موفقیت بین المللی وجود دارد
- مالیات در ترکیه بسیار کمتر از کشورهای اروپایی و آمریکایی است
- هزینه های راه اندازی پایین
- تسهیلات ویژه شرکت های خارجی در ترکیه
- شما نسبت به زندگی در سایر کشورهای اروپایی، هزینه زندگی کمتری می پردازید
- اقامت یک ساله ترکیه و بعد از ۵ سال اقامت دائم می گیرید
- پس از ثبت نام می توانید حساب بانکی داشته باشید و کارت اعتباری و کارت نقدی دریافت کنید
- شما در کشوری نه چندان دور از ایران سرمایه گذاری می کنید
مراحل ثبت شرکت در ترکیه
روشهای مختلفی برای دریافت اقامت ترکیه وجود دارد که از سادهترین آنها میتوان به ثبت شرکت و خرید ملک در ترکیه اشاره کرد. در ادامه این مطلب، مراحل ثبت شرکت در ترکیه را به اختصار آوردهایم.تعیین محل شرکت: در اولین مرحله باید برای اجاره و یا خرید دفتر شرکت اقدام کنید، چرا که ارائه اجارهنامه یا سند دفتر برای ثبت شرکت الزامیست.
- تنظیم اساسنامه شرکت
- دریافت فرم های ثبت شرکت در ترکیه
- دریافت شماره مالیاتی از خزانه داری ترکیه
- اخذ تاییدیه اساسنامه شرکت از دفاتر رسمی ترکیه
- ثبت نام در اتاق بازرگانی ترکیه
- روزنامه رسمی
- اخذ تاییدیه و امضای وکالت نامه از دفاتر رسمی ترکیه
- دریافت فرمهای خزانه داری ترکیه
- مراجعه به اداره دارایی ترکیه و ارسال فرم پیش ثبت نام جهت بررسی و تایید این فرم و آدرس دفتر شرکت
- بازرسان دفتر املاک برای تایید آدرس به آدرس شما مراجعه می کنند
- اخذ شماره مالیاتی شرکت پس از تایید و بررسی نهایی
- چاپ کارت شرکت
- صدور گواهی دفاتر حسابداری
- افتتاح حساب بانکی برای شرکت
- معرفی مشاور مالی رسمی
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در ترکیه
- + اصل پاسپورت شرکا (با اعتبار بیش از 6 ماه)
- + دو قطعه عکس ۳*۴ (با پس زمینه روشن)
- + انتخاب چند نام برای شرکت
- + زمینه فعالیت شرکت در ترکیه (اساسنامه)
- + تعیین درصد سهام هر یک از سهامداران
- + تعیین مدیر شرکت (یا شرکا)
انواع ثبت شرکت در ترکیه
درصورتیکه قصد دارید برای ثبت شرکت در کشور ترکیه اقدام کنید، قبل از هر کاری باید در مورد نوع شرکت تصمیمگیری کنید. چه سرمایهای دارید و سرمایهگذاری در چه نوع شرکتی مد نظرتان است؟ در ادامه انواع شرکتها در ترکیه مورد بررسی قرار گرفته اند.
ترکیه نیز مانند جمهوری اسلامی ایران چندین نوع شرکت دارد که در ادامه به توضیح آنها می پردازیم:
شرکت با مسئولیت محدود
این نوع شرکت باید حداقل با یک نفر و حداکثر با ۵۵ نفر ثبت شود. هزینه ثبت شرکت ۲۱۰۰ دلار آمریکا (شامل دو حساب ارزی یکی برای شرکت و دیگری برای مدیر می باشد) و طبق قوانین هر سهامدار شرکت یا شخص حقوقی بسته به میزان واقعی سود و زیان در آن سهیم است و در صورت ورشکستگی شرکت، طلبکار فقط می تواند به اندازه سهم خود از شرکت مطالبه کند و نه بیشتر از آن. مدیران این نوع شرکت ها می توانند اتباع ترکیه، اتباع خارجی و حتی طبق اساسنامه شرکت غیر از سهامداران شرکت باشند.شرکت سهامی (خاص-عام)
ما در ترکیه دو نوع شرکت سهامی داریم، شرکت های زیر ۲۵۰ سرمایه گذار که به آن شرکت سهامی تضامنی(خاص) می گویند و هزینه تاسیس و ثبت آن حدود ۲۸۰۰ دلار آمریکا است، و دیگری شرکت هایی با بیش از ۲۵۰ سرمایه گذار که به نام شرکت های مشترک المنافع(عام). سهام در این شرکت ها به اندازه ای است که هر سهامدار می تواند به اندازه ای که توانایی دارد خریداری کند. سود و زیان هر سهامدار با توجه به میزان سهام محاسبه می شود و طبق قوانین ترکیه، مجمع عمومی برای نمایندگان وزارت بازرگانی تشکیل می شود.شرکت مختلط
در این نوع شرکت فقط یک یا چند سهامدار (به استثنای اشخاص حقیقی) مسئولیت شرکت را بر عهده دارند و بقیه سهامداران فقط مسئولیت سرمایه گذاری اولیه خود را بر عهده دارند.شرکت گروهی
نکته مهم در مورد این نوع شرکت این است که در صورت وجود بدهی برای شرکت، هر یک از شرکا مسئول و موظف به پرداخت آن هستند هرچند که مبلغ بدهی بیش از کل سرمایه گذاری و ارزش شرکت باشد.موسسات مالی (صرافی)
این نوع کسب و کار یک شرکت سهامی است که با داشتن مجوزهای لازم برای ثبت آن، پیچیدگی هایی دارد که باید با یک وکیل مجرب در این زمینه مشورت کنید.ثبت شرکت در مناطق آزاد ترکیه
پیش از هر چیزی باید بدانید که این نوع شرکت برای کسانی است که کالا تولید می کنند، در واقع این فعالیت یک فعالیت صنعتی است که می توانید زمینی را در مناطقی که معرفی میشوند با قیمت مناسب و با امکانات مناسب خریداری کنید. ساخت وساز در آن نواحی برای دولت ترکیه ارزشمند است. جالب است بدانید که دولت ترکیه به دلیل استخدام کارمندان به شما امکانات استثنایی از جمله بیمه و معافیت های مالیاتی نیز ارائه می دهد.هزینه های جاری شرکت
+ هزینه اجاره که با توجه به محل و متراژ آن، باید چیزی حداقل حدود ۳۰۰۰ لیر در نظر بگیرید.+ حقوق و حق بیمه پرداختی کارمندان (در نظر داشته باشید شرکت شما باید حسابدار داشته باشد.)
+ هزینه آب، برق، گاز، تلفن و اینترنت
+ هزینه دفاتر رسمی و پلمپ آنها: معادل۴۵۰ دلار برای یک سال مالی
+ مالیات بر درآمد: حدود ۲۰ درصد میزان سود