بهترین راه تندرستی

هنگامی که در دهه بیست سالگی به سر می برید، به نظر می رسد می توانید هر چه دوست داشته باشید بخورید و کاملا بی تحرک باشید؛ بدون کوچک ترین اثری از بیماری.اما وقتی به سی سالگی برسید و بخواهید زندگی را به همان روش ادامه دهید، نه تنها اضافه وزن پیدا خواهید کرد، بلکه در سنین ۴۵ سالگی تبدیل به آدمی چاق،
شنبه، 27 شهريور 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
بهترین راه تندرستی

بهترین راه تندرستی
بهترین راه تندرستی


 






 

پیاده روی ، بهترین راه تندرستی در میان سالی
 

هنگامی که در دهه بیست سالگی به سر می برید، به نظر می رسد می توانید هر چه دوست داشته باشید بخورید و کاملا بی تحرک باشید؛ بدون کوچک ترین اثری از بیماری.اما وقتی به سی سالگی برسید و بخواهید زندگی را به همان روش ادامه دهید، نه تنها اضافه وزن پیدا خواهید کرد، بلکه در سنین ۴۵ سالگی تبدیل به آدمی چاق، عبوس و بدخلق خواهید شد! به اضافه این که در معرض ابتلا به انواع بیماری های بد و ناخوشایند قرار خواهید گرفت.تمرینات مداوم نرمش و بدنسازی میزان سوخت و ساز بدن را بالا می برد؛ به ویژه زمانی که بخواهید از طریق کاهش مصرف مواد پرکالری وزن کم کنید.بهتر است سه یا چهار روز در هفته، روزی یک ساعت پیاده روی کنید و دو بار در هفته، ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تمرینات ورزشی انجام دهید.خوشبختانه راه مفیدی برای حفظ ظاهر و تندرستی بعد از ۳۰ سالگی وجود دارد:

پیاده روی
 

پیاده روی روشی است بسیار عملی که می توانید آن را در برنامه روزانه خود جای دهید. اگرچه پیاده روی در هر سنی سودمند است، اما به ویژه برای خانم ها در سنین ۳۰، ۴۰ و ۵۰ سالگی بسیار منطقی و معقولانه به نظر می رسد. یک دلیل این است که خیلی آسان می توان آن را شروع کرد و با یک برنامه منظم ادامه داد، علاوه بر این، برای مفاصل ناراحتی به وجود نمی آورد.در مقایسه با دویدن، اثر منفی آن روی مفاصل حداقل یک سوم کاهش می یابد، به علاوه پیاده روی، زنان را از بیماری های مزمن در سنین میانسالی و پس از آن محافظت می کند.
چگونه پیاده روی می تواند شما را در سنین بالا متناسب و تندرست نگه دارد:

بهترین راه تندرستی

دهه سی سالگی :
 

بسیاری از زنان سومین دهه از زندگی خود را در حالی آغاز می کنند که عنان اختیار زندگی را به دست گرفته اند.بچه ها وارد زندگی می شوند و مسئولیت ها افزایش پیدا می کند. معمولا خانم ها در این دهه به طور قابل ملاحظه ای کم تحرک می شوند و از این هنگام است که اضافه وزن حاصل می شود.سی سالگی بهترین زمان برای شروع پیاده روی است (البته اگر پیش از آن اقدام به این کار نکرده باشید). وقتی کم تحرک باشید، سوخت و ساز بدن کاهش می یابد و مقدار کالری کمتری می سوزانید.زمانی که تند پیاده روی می کنید نه تنها حین انجام عمل پیاده روی کالری می سوزانید، بلکه پس از اتمام آن نیز سوخت و ساز ادامه خواهد داشت.تمرینات مداوم نرمش و بدنسازی میزان سوخت و ساز بدن را بالا می برد؛ به ویژه زمانی که بخواهید از طریق کاهش مصرف مواد پرکالری وزن کم کنید.بهتر است سه یا چهار روز در هفته، روزی یک ساعت پیاده روی کنید و دو بار در هفته، ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تمرینات ورزشی انجام دهید.فایده دیگر پیاده روی ، داشتن انرژی در تمام طول روز است. افرادی که از لحاظ جسمانی آمادگی بیشتری دارند بهتر می توانند ظرفیت استفاده از اکسیژن (AEROBIC CAPACITY) را بالا ببرند و آن را تبدیل به انرژی کنند.اگر آمادگی جسمانی شما به حد مطلوب رسیده باشد، نه تنها هنگام ورزش به طور مؤثرتری اکسیژن مصرف می کنید، بلکه در تمام روز پرتوان و پرانرژی خواهید بود؛ به خصوص که خانم ها باید با تردستی به طور هم زمان از عهده کارهای خانه، خانواده و احتمالا حرفه ای که به آن اشتغال دارند، برآیند.

دهه چهل سالگی
 

از چهل سالگی به بعد، بیشتر خانم ها در ارتباط با خانواده تحت فشارهای روحی متعدد قرار می گیرند، زیرا در مرحله تصمیم گیری های مهم در زندگی واقع می شوند.بنابراین لازم است به طور جدی برای پیش گیری از امراض گوناگون به سلامتی خود فکر کنند.

کمک های موثر پیاده روی تسکین فشارهای روحی :
 

هنگامی که دچار تنش های عصبی هستید فشارخون بالا می رود و هورمون های استرس زا وارد خون می شوند.فشارهای عصبی مزمن باعث تضعیف سیستم ایمنی می شود و فرد را آسیب پذیر و مستعد ابتلا به هرگونه بیماری می کند؛ از سرماخوردگی ساده گرفته تا بیماری سرطان.
پیاده روی سبب می شود مغز، بتااندورفین (ENDORPHIN BETA) تولید کند و همین امر کمک می کند تا از بروز افسردگی و اضطراب جلوگیری شود.

پیش گیری از امراض
 

«ورزش » خطر مرگ زودرس به هر علت و انگیزه ای را کاهش می دهد.آمار حاکی از آن است زنانی که ورزش های سبک و ملایم انجام می دهند، بسیار کمتر از بانوان بی تحرک دچار بیماری سرطان می شوند. همچنین فعالیت های جسمانی احتمال ابتلا به امراض قلبی را تا پنجاه درصد کاهش می دهد. ورزش خطر سکته قلبی را به نصف می رساند؛ البته نه ورزش های سنگینی از قبیل دو ماراتن، بلکه ورزش هایی سبک از جمله پیاده روی معمولی که بسیار انرژی زاست.

جلوگیری از تحلیل رفتن عضلات
 

با بالا رفتن سن، تراکم ماهیچه ای کم می شود. ورزش تأثیر کهولت سن را در از بین بردن استحکام ماهیچه ای کم می کند.
با افزودن ساعاتی در هفته برای نرمش های بدنسازی نه تنها دچار تحلیل رفتگی عضلات نمی شوید، بلکه می توانید موجب قوی شدن آن ها شوید.
منبع: www.khorasannews.com



 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط