12 ميان بر windows 7 كه بايد بشناسيد

اگر براي مدت زيادي از كامپيوترها استفاده كرده باشيد، احتمالاً روزهايي را به ياد مي آوريد كه براي همه چيز به صفحه كليد خود نياز داشتيد. بعضي از ما هرگز اين عادت خود را ترك نكرده ايم و هنوز بطور منظم از ميان برهاي صفحه كليد در ويندوز استفاده مي كنيم. بر حسب نوع كاري كه انجام مي دهيد، مي توانيد با اين روش واقعاً سرعت
سه‌شنبه، 2 آذر 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
12 ميان بر windows 7 كه بايد بشناسيد

12 ميان بر windows 7 كه بايد بشناسيد
12 ميان بر windows 7 كه بايد بشناسيد


 






 
اگر براي مدت زيادي از كامپيوترها استفاده كرده باشيد، احتمالاً روزهايي را به ياد مي آوريد كه براي همه چيز به صفحه كليد خود نياز داشتيد. بعضي از ما هرگز اين عادت خود را ترك نكرده ايم و هنوز بطور منظم از ميان برهاي صفحه كليد در ويندوز استفاده مي كنيم. بر حسب نوع كاري كه انجام مي دهيد، مي توانيد با اين روش واقعاً سرعت خود را بالا ببريد. بنابراين اگر سيستم جديدي را خريده ايد كه از windows 7 استفاده مي كند و يا اگر خودتان اين سيستم عامل را خريداري نموده و بر روي كامپيوتري كه داشته ايد نصب كرده ايد، احتمالاً خوشحال خواهيد شد اگر بدانيد كه ميان برهاي جديد صفحه كليد و ماوس در اين سيستم عامل مي توانند زندگي را براي شما آسانتر نمايند، ما در اين مقاله به 12 مورد از اين ميان برها اشاره خواهيم كرد.

ميان برهاي Taskbar
 

1- Scroll در بين آيكن هاي Taskbar:
 

آيا مي خواهيد بدون بهره گيري از ويژگي Flip3D (با تركيب كليدهاي Tab+win) چرخشي را در بين تمام برنامه هايي كه باز كرده ايد انجام دهيد؟ تركيب كليدهاي win+T شما را در بين تمام برنامه هاي باز هدايت نموده و به شما اجازه خواهد داد تا Thumbnail هاي پنجره هاي آن ها را ببينيد، اما تغييري در آنچه كه در بقيه ی صفحه نمايش داده مي شود ايجاد نخواهد كرد.

2- اجراي يك نمونه (Instance) جديد از يك نرم افزار كاربردي:
 

تغييرات اعمال شده بر روي Taskbar به معناي آن است كه كليك بر روي آيكن يك برنامه كه اينجا قرار گرفته، بطور خودكار يك نمونه ی جديد از آن را اجرا نخواهد كرد. در مقابل، اين كليك صرفاً به شما نشان مي دهد كه چه پنجره هايي از نرم افزار كاربردي مورد نظر در حال حاضر باز هستند. اما اگر شما بر روي آيكن مربوطه Click+Shift نموده و يا كليد وسط ماوس را بر روي آيكن يك برنامه در Taskbar فشار دهيد، مي توانيد نمونه ی ديگري از آن را اجرا كنيد.

3- اجراي يك نمونه Elevated از يك نرم افزار كاربري:
 

شما مي توانيد يك برنامه را با اعتبار نامه هاي سرپرستي اجرا نمائيد، حتي اگر به يك حساب كاربري با سطح سرپرستي Log-on نكرده باشيد، براي باز كردن يك نمونه Elevated از نرم افزار كاربردي مورد نظر خود، در حاليكه تركيب كليدهاي Ctrl + Ashift را نگهداشته ايد بر روي آيكن آن در Taskbar كليك نماييد.

4- بستن يك Thumbnail در Taskbar:
 

در گوشه ی بالا و سمت راست هر پنجره ی Thumbnail در Taskbar يك آيكن X قرمز رنگ قرار گرفته است كه مي توانيد از آن براي بستن پنجره ی مورد نظر استفاده كنيد. آيا به دنبال يك روش سريع تر هستيد؟ خوب، كافي است با كليد وسط ماوس بر روي پنجره ی مربوطه كليك نمائيد.

5- بازيابي آخرين پنجره ی فعال:
 

گروه بندي Taskbar جديد باعث مي شود سازماندهي برنامه هايي كه در Windows7 باز كرده ايد، آسانتر از هميشه باشد. اما روشي وجود دارد تا بتوانيد سرعت اين فرآيند را حتي بيش از اين افزايش دهيد. در حاليكه كليد Ctrl را نگهداشته ايد بر روي يك گروه Taskbar كليك نماييد تا آخرين پنجره ی فعال در آن گروه باز شود، براي چرخش در بين تمام پنجره هايي كه باز كرده ايد، به كليك ادامه دهيد.

6- باز کردن یک jump List:
 

jump List ها یکی از مفیدترین ویژگی های جدید windows 7 به حساب می آیند که دسترسی فوری به فرامین پر مصرف را در اختیار شما قرار می دهند. دو روش برای باز کردن آن ها وجود دارد: کلیک راست بر روی یک آیکن Taskbar, و یا کلیک چپ بر روی یک آیکن Taskbar و کشیدن آن به سمت بالا.

سایر میان برها
 

7- سازمان دهی پنجره ها با Snap:
 

قابلیت جدید Snap در سیستم عامل windows 7 به شما اجازه می دهد تا پنجره های خود را بر حسب اینکه آن ها را به کدام بخش از صفحه نمایش می کشید، به شیوه های جذاب گوناگونی سازماندهی نمائید. اما شما برای اینکار الزاماً به ماوس خود نیاز نخواهید داشت. در مورد هر پنجره ی باز، درحالیکه کلید win را نگهداشته اید یکی از کلیدهای مکان نما را فشار دهید تا Snap عملکرد مقتضی را انجام دهد. برای maximize نمودن پنجره، از کلید win به همراه کلید مکان نمای بالا استفاده کنید. فشار کلیدهای مکان نمای چپ یا راست به همراه کلید win باعث می شود که پنجره ی مورد نظر نیمه متناظر با کلید مکان نما را بر روی صفحه نمایش پر کند. استفاده از کلید win به همراه کلید مکان نمای پایین نیز پنجره را Minimize کرده و یا آن را به اندازه ی اصلی خود (در صورتیکه Maximize شده باشد) بر می گرداند.

8- تمام پنجره های باز را نامرئی کنید:
 

با ویژگی Aero Peek، حرکت دادن نشانگر ماوس به گوشه ی پایین و سمت راست Taskbar باعث می شود که تمام پنجره های باز شما ناپدید گردیده و بتوانید دسک تاپ خود را ببینید. برای انجام این کار بدون ماوس، ترکیب کلیدهای Space+win را فشار دهید.

9- Minimize نمودن تمام پنجره ها، غیر از پنجره ی فعال:
 

گاهی اوقات بهترین روش برای پاکسازی فکرتان این است که دسک تاپ خود را از هر چیزی غیر از آنچه که بر روی آن کار می کنید، خالی نمائید. انجام این کار در Windows7 بسیار آسان است: کافی است ترکیب کلیدهای Home+win را فشار دهید تا تمام پنجره ها به استثناء پنجره ای که در حال حاضر فعال است، Minimize شوند.

10- انتقال یک پنجره به یک نمایشگر دیگر:
 

چیدمان های چند نمایشگری می توانند راحتی فوق العاده ای را برای کاربران به همراه داشته باشند، اما گاهی اوقات سازمان دهی پنجره های شما در بین آن ها به یک چالش تبدیل می شود، با این حال شما در Windows7 با چنین مشکلی مواجه نخواهید شد. در حالیکه ترکیب کلیدهای Shift+win را نگهداشته اید، کلیدهای مکان نمای چپ یا راست را فشار دهید تا پنجره ی مورد نظر بطور خودکار به نمایشگر مقتضی فرستاده شود.

11- استفاده از ذره بین:
 

اگر برای دیدن بخش هایی از صفحه نمایش مشکل دارید، با مشکلات بینایی مواجه هستید و یا از یک تفکیک پذیری بیش از حد بالا برای یک کار خاص استفاده می کنید، فشار ترکیب کلیدهای win و «+» گزینه ی ذره بین ویندوز را فعال نموده و به شما اجازه می دهد تا تصویر نمایشگر خود را بزرگنمایی کنید. برای آنکه همه چیز پس از انجام کارتان دوباره کوچکتر شود، ترکیب کلیدهای win «-» را فشار دهید.

12- تنظیم گزینه های Projection:
 

اگر از سیستم windows 7 خود به همراه یک پروژکتوراستفاده می کنید، می توانید به آسانی گزینه های نمایشگر خود را با فشار ترکیب کلیدهای win+P تغییردهید. به این ترتیب گزینه هایی برای نمایش اطلاعات فقط بر روی کامپیوتر خودتان، فقط بر روی پروژکتور، نمایش همزمان بر روی هر دو و یا گسترش Projection شما را در اختیارتان قرار خواهد گرفت.
منبع: ماهنامه ی کامپیوتری بزرگراه رایانه، شماره ی 126



 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط