درود جاودانه

در بحار الانوار در وصيتي که از رسول الله (ص)به امير مؤمنان (ع)نقل شده ،آمده است: «يا علي !هر کس به من هر روز و هر شب صلوات بفرستد، شفاعتم بر او واجب مي شود، اگر چه گناهانش از گناهان بزرگ باشد .»در کتاب مشهور و پر تيتراژ آثار و برکات صلوات هم آمده :«خداوند به حضرت موسي (ع)وحي کرد :اي موسي !دوست داري که عطش قيامت تو را
سه‌شنبه، 16 آذر 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
درود جاودانه

درود جاودانه
درود جاودانه


 






 

همه آنچه از آثار صلوات مي دانيم
 

در بحار الانوار در وصيتي که از رسول الله (ص)به امير مؤمنان (ع)نقل شده ،آمده است: «يا علي !هر کس به من هر روز و هر شب صلوات بفرستد، شفاعتم بر او واجب مي شود، اگر چه گناهانش از گناهان بزرگ باشد .»در کتاب مشهور و پر تيتراژ آثار و برکات صلوات هم آمده :«خداوند به حضرت موسي (ع)وحي کرد :اي موسي !دوست داري که عطش قيامت تو را فرانگيرد و در مواقف آن روز تشنه نباشي ؟عرض کرد :بله ،اي پروردگار جهانيان .خطاب رسيد امروز در دنيا برحبيب من صلوات بفرست تا فردا از تشنگي قيامت ايمن باشي».
در اصول کافي از امام صادق (ع)نقل شده :«هميشه ميان دعا و اجابت آن ،حجاب و پرده اي مي آيد و حائل مي شود؛ تا بر محمد (ص)صلوات فرستاده نشود ،آن حجاب و حائل برطرف نمي شود ».در روايت ديگري در جمال الاسبوع ،پيامبر (ص)فرموده است:«صلوات فرستادن شما برمن ،باعث رواشدن حاجت هاي شماست و خدا را از شما راضي مي گرداند و اعمال شما را پاک و پاکيزه مي کند»؛ همچنين فرموده اند :«صلوات فرستادن ،فقر را برطرف مي کند
در تفسير الميزان ،جلد 5از رسول خدا(ص)روايت شده :«صلوات شما بر من باعث روا شدن حاجات شما مي شود و خداوند را از شما راضي مي گرداند و اعمال شما را پاکيزه مي کند». در حکمت 163نهج البلاغه هم آمده است :«هر گاه از خداي سبحان در خواستي داري، برپيامبر اسلام (ص)درود فرست ،سپس حاجت خود را بخوان زيرا خداوند بزرگوارتر از آن است که از دو حاجت درخواست شده ،يکي را بر آورده و ديگري را باز دارد».
در جلد 86بحار از امام صادق (ع)نقل شده :«روزهاي هفته با چهره اي که معروف همه بنده ها باشد ،در قيامت حاضر مي شوند و پيشاپيش آنها روز جمعه است و همانند عروس جلو ه گري مي کند؛ پس آنگاه کنار در بهشت مي ايستد و ساير ايام هفته پشت سر جمعه قرار مي گيرند و از کسي که در روز جمعه بسيار صلوات فرستاده است ،شفاعت مي کند».
از صلوات ،در روايات به عنوان «برترين اعمال»ياد شده ،چنان که خوارزمي در «مناقب» خود از ابوعلقمه نقل کرده :«روزي پيغمبر (ص)نماز صبح را با ما گذارد و بعد از آن، به ما رو کرد و فرمود :اي ياران، من ديشب عموي خود حمزه بن عبدالمطلب و برادرم جعفر بن ابيطالب را در خواب ديدم . از ايشان پرسيدم :کدام اعمال را برتر يافتيد؟ گفتند :بهترين اعمال را در سه چيز يافتيم :صلوات بر شما،آب دادن تشنگان و دوستي علي بن ابيطالب (ع)».
اصلاً يک چيز را مي دانيد؟شرط قبولي نماز،صلوات بر پيامبر و آل اوست. در الصواعق المحرقه روايتي از پيامبر اسلام (ص)آمد ه که همين نکته را بيان مي کند :«هر کس نماز بگذارد و در آن بر من و اهل بيتم صلوات نفرستد، نمازش قبول نيست».
منبع:همشهری جوان-ضمیمه قرانی(آیه)



 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط