پيشگيري از بارداري در بيماران اعصاب و روان

عبارت ناراحتي اعصاب در کشور ما براي مردم غريبه نيست. بسياري از افراد با اين اصطلاح که در مورد مبتلايان به بيماري‌هاي اعصاب و روان در بين مردم رواج دارد آشنا هستند. برخي خودشان بر اين باورند که ناراحتي اعصاب دارند و برخي به دليل اين بيماري‌ها تحت درمان‌اند. حال اينکه واقعا چه بيماري‌هايي در اين گروه قرار دارند و هم‌زمان با کدام يک بهتر
سه‌شنبه، 12 بهمن 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
پيشگيري از بارداري در بيماران اعصاب و روان

پيشگيري از بارداري در بيماران اعصاب و روان
پيشگيري از بارداري در بيماران اعصاب و روان


 

نويسنده: دکتر محمد اسلامي




 
عبارت ناراحتي اعصاب در کشور ما براي مردم غريبه نيست. بسياري از افراد با اين اصطلاح که در مورد مبتلايان به بيماري‌هاي اعصاب و روان در بين مردم رواج دارد آشنا هستند. برخي خودشان بر اين باورند که ناراحتي اعصاب دارند و برخي به دليل اين بيماري‌ها تحت درمان‌اند. حال اينکه واقعا چه بيماري‌هايي در اين گروه قرار دارند و هم‌زمان با کدام يک بهتر است که در روش‌هاي پيشگيري از بارداري دقت خاصي صورت گيرد موضوع امروز ماست. شايد سه مورد از بيماري‌ها باشد که از بقيه شايع‌تر است، پس ضمن اشاره به اين سه مورد به ترتيب ممنوعيت يا بلامانع بودن استفاده از هر روش را ذکر مي‌کنم.
اولين مشکل سردردها هستند، دوم بيماري صرع (مردم آن را با نام غش مي‌شناسند) و سوم بحث افسردگي‌هاست. از پرمصرف‌ترين روش يعني قرص‌هاي پيشگيري از بارداري ال‌دي شروع مي‌کنيم؛ بايد ببينيم آيا خانمي بعد از کار روزانه طولاني يا به خاطر مشاجره دچار سردرد شده يا سردردش سابقه دارد؟ بايد نوع سردرد مشخص باشد که ميگرني است يا غيرميگرني چون در استفاده از روش‌ها خيلي مهم هستند. گاهي اوقات افراد علايم همراهي هم با سردرد ميگرني دارند مثل کم شدن قدرت بينايي يا ديدن خطوط نوراني زيگزاگي، حس گزگز شدن بازو يا نيمي از صورت. بودن يا نبودن اين علايم نيز مهم هستند.
براي خانمي که بالاي 35 سال دارد، چه اين علايم را همراه سردرد داشته باشد چه نداشته باشد به هيچ عنوان نبايد قرص ال‌دي يا آمپول يک‌ماهه استفاده کند. اگر خانمي کمتر از 35 سال داشته باشد و علايم ياد شده را ذکر نکند هم بهتر است قرص ال‌دي نخورد. حالا اگر سردرد شما غيرميگرني باشد منعي براي استفاده از قرص پيشگيري نداريد. در مورد بيماران مبتلا به صرع هم استفاده از قرص‌هاي ال‌دي و آمپول‌ يک‌ماهه منع مي‌شود چون امکان دارد مصرف آن با داروهايي که اين بيماران مي‌خورند تداخل پيدا کند و اثر اين قرص يا آمپول يک‌ماهه را کم و غيرايمن ‌کند. تنها موردي که در مبتلايان به صرع تداخل دارويي نداريم، مصرف قرص اسيدوالفاروييک است.
اگر شما به صرع مبتلا هستيد و فقط اين قرص را مصرف مي‌کنيد، مي‌توانيد از آمپول يک‌ماهه و يا قرص ال‌دي براي پيشگيري از بارداري استفاده کنيد. در مبتلايان به افسردگي هم که پزشک آنها را تحت درمان دارويي دارد هيچ منعي براي مصرف قرص ال‌دي و آمپول يک‌ماهه پيشگيري وجود ندارد و آنها مي‌توانند روش قرص را انتخاب کنند. دقت کنيد که اگر مبتلا به صرع و يا افسردگي هستيد انتخاب روش مطمئن پيشگيري خيلي مهم است چون نه تنها داروهايي که استفاده مي‌کنيد امکان تاثير روي جنين ناخواسته‌تان را دارد بلکه داشتن شرايط روحي و آمادگي کامل براي بچه‌دار شدن نيز در روند درمان بيماري شما اثرگذار است.
منبع: http://www.salamat.com
ae



 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.