ايمپلنت هم ممکن است مانند يک دندان طبيعي از دست برود ولي احتمال موفقيت آن بسيار بالاست. در مجموع حدود 96 درصد احتمال موفقيت وجود دارد. با رعايت صحيح بهداشت و نکشيدن سيگار، احتمال موفقيت درمان افزايش مييابد.
ميزان موفقيت ايمپلنت چهقدر است؟آيا تا آخر عمر کار ميکند؟
ايمپلنت هم ممکن است مانند يک دندان طبيعي از دست برود ولي احتمال موفقيت آن بسيار بالاست. در مجموع حدود 96 درصد احتمال موفقيت وجود دارد. با رعايت صحيح بهداشت و نکشيدن سيگار، احتمال موفقيت درمان افزايش مييابد.
از چه سني و تا چه سني ميتوان ايمپلنت گذاشت؟
اغلب پايينترين سن زماني است که سن رشدي بيمار تمام شده باشد. بهطور معمول از حدود سن 17، 18 سالگي ميتوان ايمپلنت گذاشت ولي از آن طرف محدوديت سني وجود ندارد. ايمپلنت درماني براي افراد ميانسال و مسن است.
آيا درمان ايمپلنت بايد در بيمارستان و زير بيهوشي انجام شود؟
در بيشتر موارد درمان جراحي ايمپلنت به صورت سرپايي و با بيحسي موضعي در مطب قابل انجام است اما اگر قرار است بازسازيهاي وسيعي روي فکها انجام شود که نيازمند پيوند استخوان وسيع است يا اينکه لازم است پيش از کارگذاشتن ايمپلنتها روابط فکي تصحيح شوند يا اينکه بيمار مبتلا به بيماريهاي سيستميک زمينهاي خطرناکي باشد، بيمار در بيمارستان بستري شده و درمان تحت بيهوشي عمومي انجام ميشود.
چه کساني ميتوانند اين درمان را انجام دهند؟
اين کار به صورت فردي و تيمي قابل انجام است. در حالت فردي يک دندانپزشک هر دو بخش درمان جراحي و پروتز را به تنهايي انجام ميدهد اما در حالت تيمي جراحي از سوي يک دندانپزشک (اغلب جراح دهان و فک و صورت يا جراح لثه) و درمان پروتز از سوي دندانپزشک ديگري (اغلب متخصص پروتزهاي دنداني) انجام ميشود اما در هر دو صورت بيمار بايد پيش از هر چيز با آگاهي کامل دندانپزشکي را براي درمان ايمپلنت انتخاب کند که تبحر و مهارت کافي را براي انجام اين درمان داشته باشد.
آيا علم ايمپلنت در ايران قابل رقابت با خارج از ايران هست؟
به لحاظ تکنيکي و فردي اگر در مرتبه بالاتري از خارجيها نباشيم پايينتر هم نيستيم. در حال حاضر شاهديم که بسياري از هموطنان ما که ساکن کشورهاي غربي هستند براي درمان ايمپلنت به ايران ميآيند. به لحاظ هزينه نيز گرچه ايمپلنت در تمام دنيا درمان گراني است اما در ايران در مقايسه با کشورهاي غربي ارزانتر است.
کساني که ايمپلنت ميگذارند ميتوانند ام.آر.آي يا سي.تي.اسکن انجام دهند؟
بله. بيماران بدون نگراني ميتوانند از اين تکنيکهاي تصويربرداري استفاده کنند. منبع:www.salamat.com
/ك
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.