ضد چروک‌ها و اختلالات هورموني

آيا ضدلک‌ها و ضدچروک‌ها وقتي براي درازمدت استفاده شوند، باعث اختلالات هورموني مي‌شوند؟ استفاده از ضدچروک‌ها را از چه سني توصيه مي‌کنيد؟ ترکيبات کرم‌ها و لوسيون‌هاي ضدچروک شامل مواد آلفاهيدروکسي اسيد AHA، پلي هيدروکسي اسيد PHA، رتينوئيدها با فرمول رتينول، سلينوم، مواد کلاژن پلاستين
شنبه، 14 اسفند 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
ضد چروک‌ها و اختلالات هورموني

ضد چروک‌ها و اختلالات هورموني
ضد چروک‌ها و اختلالات هورموني


 

نويسنده:دکتر حسين طباطبايي*




 
آيا ضدلک‌ها و ضدچروک‌ها وقتي براي درازمدت استفاده شوند، باعث اختلالات هورموني مي‌شوند؟ استفاده از ضدچروک‌ها را از چه سني توصيه مي‌کنيد؟
ترکيبات کرم‌ها و لوسيون‌هاي ضدچروک شامل مواد آلفاهيدروکسي اسيد AHA، پلي هيدروکسي اسيد PHA، رتينوئيدها با فرمول رتينول، سلينوم، مواد کلاژن پلاستين ترکيبات هورموني نيستند لذا در کوتاه مدت يا بلندمدت تاثيري در ميزان هورمون‌هاي بدن ندارند و سالم‌ترين مواد در درمان و پيشگيري چروک‌هاي پوستي هستند. به‌طور معمول بعد از سن 25 سالگي که روند تخريب الياف کلاژن و الاستين پوست تسريع مي‌شود و ساخت و ساز آنها کاهش مي‌يابد، مي‌توان از کرم‌هاي پيشگيري از چروک‌هاي پوستي استفاده کرد ولي بسته به نوع شغل بيمار از نظر ميزان تابش نور آفتاب به پوست و وضعيت ژنتيکي فرد مي‌توان چند سالي زودتر يا ديرتر شروع کرد.

ضد چروک‌ها و اختلالات هورموني

لازم به يادآوري است ترکيبات فوق در پيشگيري از چين و چروک‌هاي پوستي موثرند و در چروک‌هاي عضلاني پوست که وابسته به ميميک چهره افراد است و عضلات صورت شکسته مي‌شوند مانند چين اخم اثر زيادي ندارند. در اين افراد ضمن آموزش جهت کنترل ميميک عادتي چهره مي‌توان از ترکيبات سم بوتولنيوم استفاده کرد. اين ترکيب هم‌چون هورموني نيست، تغييري در ميزان هورمون‌هاي بدن ايجاد نمي‌کند.
چروک‌هاي پوستي، علاوه بر خصوصيت ژنتيکي به عوامل محيطي هم بستگي دارد که بهتر است براي داشتن پوستي سالم از آنها پرهيز کنيم. نور آفتاب، استرس و تغذيه بد جزء مهم‌ترين آنهاست.

پي نوشت ها :
 

* متخصص پوست و مو

منبع:http://www.salamat.com



 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط