کدام تبلت را بخرم؟ انتخاب از دریچه سیستم عامل

اگر قصد خرید تبلت را دارید عجله نکنید. کمی منتظر بمانید تا شاهد ورود تبلت های جدید در چند ماه آینده بخصوص تابستان داغ باشید. با ورود تبلت های جدید قیمت ها کاهش یافته و همچنین امکانات و کارایی بیشتر خواهد شد.
يکشنبه، 10 مهر 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
کدام تبلت را بخرم؟ انتخاب از دریچه سیستم عامل

کدام تبلت را بخرم؟ انتخاب از دریچه سیستم عامل
کدام تبلت را بخرم؟ انتخاب از دریچه سیستم عامل


 





 
اگر قصد خرید تبلت را دارید عجله نکنید. کمی منتظر بمانید تا شاهد ورود تبلت های جدید در چند ماه آینده بخصوص تابستان داغ باشید. با ورود تبلت های جدید قیمت ها کاهش یافته و همچنین امکانات و کارایی بیشتر خواهد شد. برای مثال این هفته شاهد ورود تبلت بلک بری بنام PlayBook بودیم. سال جدید میلادی را می توان سال تبلت ها نامگذاری نمود. تا کنون شرکت های مختلفی تبلت های خود را در سال جدید میلادی معرفی و روانه بازار کردند.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از رادار، در ادامه ضمن بررسی انواع سیستم عامل های رایج در تبلت ها نقاط قوت و ضعف آنها را برای شما بازگو می نماییم تا با استفاده از آن تبلت مناسب خود را شناسایی و خریداری نمایید.

iPad
 

کدام تبلت را بخرم؟ انتخاب از دریچه سیستم عامل

تبلت جدید اپل در ماه اول ۱ میلیون فروش داشت و به سرعت توانست بدل به یک پیشرو در بازار تبلت شود.
نقاط قوت: سخت افزار عالی، App Store با برنامه های زیاد و جذاب، مناسب برای پخش محتوای چند رسانه ای، انتخاب وسیع در بازی، پردازنده سریع، صفحه نمایش multitouch با عکس العمل سریع، باطری با عمر بالا و قیمت پایین که از ۴۹۹ دلار شروع می شود.
نقاط ضعف: کاربران باید برنامه های مورد نیاز را حتما از اپل خریداری نمایند، نرم افزاهای مک و ویندوز که تا کنون موجود بودند پشتیبانی نمی شوند، پشتیبانی محدود از سخت افزار.

Windows tablets
 

کدام تبلت را بخرم؟ انتخاب از دریچه سیستم عامل

نمونه های تبلت بر اساس سیستم عامل ویندوز از این قرار است: Lenovo IdeaPad S10-3t, Archos 9 PC tablet, Asus Eee PC T91. این تبلت ها نیز دارای به دلیل استفاده از سیستم عامل آشنای ویندوز برای کاربران علاقمند به ویندوز مناسب است.
نقاط قوت: رابط کاربری آشنا، هماهنگی با طیف وسیعی از نرم افزار ها و سخت افزاها، پشتیبانی از فلش، پشتیبانی از multitasking، در مدل های مختلف با سایز صفحه، قیمت و امکانات گوناگون.
نقاط ضعف: در مقایسه با دیگر سیستم عامل ها زمان بوت سیستم بیشتر است، نصب نرم افزار در آن وقتگیر است، معمولا عمر باطری پایین است، در معرض ویروس های بیشتری قرار دارد، در مورد استفاده از حالت لمسی نیاز به نرم افزار های رابط است.

Android tablets
 

کدام تبلت را بخرم؟ انتخاب از دریچه سیستم عامل

اندروید استراتژی iOS را بکار برده و این یعنی سیتسم عاملی سبک که بر روی دستگاه های مختلف نصب می شود و قابلیت نصب برنامه های شرکت های دیگر بر روی آن وجود دارد. همچنین گوگل نسخه ویژه ای از اندروید را برای تبلت معرفی کرده است. Honeycomb که در سال جدید میلادی و قبل از نهایی شدن توسط موتورولا در تبلت Xoom مورد استفاده قرار گرفت و به بازار نیز عرضه شد. این مدل ها تا کنون از سیستم عامل اندروید استفاده کرده اند و اندروید را بدل به یک رقیب جدی برای اپل کردند: Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab, Dell Streak, ViewSonic ViewPad 7.
نقاط قوت: گستره وسیعی از برنامه های کاربردی، زمان راه اندازی سریع، رقابت شرکت های سازنده برای تولید سخت افزار های مناسب و بهینه تر، دسترسی سریع و آنی به جستجوی گوگل، قیمت پایین که از ۱۹۹ دلار شروع می شود و بسیار مناسب است.
نقاط ضعف: بیشتر امکانات (قبل از Honeycomb) مخصوصا برای گوشی های هوشمند بهینه شده بود، برنامه هایی که برای گوشی های تولید شده بود از نظر مقیاس پذیری با صفحه نمایش تبلت مشکل دارند، تمامی تبلت های موجود از Honeycomb پشتیبانی نمی کنند، لوازم جانبی تولید شده توسط شرکت های مختلف با هم سازگاری ندارند.

BlackBerry PlayBook
 

کدام تبلت را بخرم؟ انتخاب از دریچه سیستم عامل

این دستگاه اولین تبلت بلک بری و بر اساس سیستم عامل RIM می باشد. که همین هفته وارد بازار شده است. در روزهای آتی بررسی کامل آن را در سایت قرار خواهیم داد. ولی در ادامه نقاط قوت و ضعف آن را می توانید ملاحظه نمایید.
نقاط قوت: بر اساس سیستم عامل قوی RIM، خروجی HDMI، دارای multitasking پیشرفته، دارای مرورگی که در ترکیب با Flash Player 10.2 محیط دسکتاپ پیوسته همراه با وب را به نمایش در میاورد.
نقاط ضعف: صفحه نمایش ۷ اینچی از کارایی مرورگر کاسته است، برخی از ویژگی فقط در زمانی قبل استفاده هستند که با یک دستگاه بلک بری دیگر جفت شوند، فشردن دکه روی دستگاه خیلی سخت است.
همچنین تبلت های Amazon Kindle, Barnes & Noble Nook Color, Sony Reader که بیشتر برای خواندن کتاب الکترونیک کاربرد دارند و اصولا در بازار ایران طرفداری ندارند.
همچنین OpenTablet 7 با سیستم عامل لینوکس ساخته است که این تبلت نیز هنوز وارد بازار ایران نشده است.
منبع:http://www.barsam.ir
ارسال توسط کاربر محترم سایت :hasantaleb




 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط