پردرآمدترین سایت های دنیا

امروزه دنیای وب شاهد حضور وب سایت های قدرتمندی است که قادرند در هر ثانیه ۱هزاردلار کسب درآمد کنند. به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از monaseb، در ادامه فهرستی از پردرآمدترین سایت های جهان و ایران آورده شده است هرچند که نوع کسب درآمد سایت های ایرانی با سایر وب سایت های جهان بسیار متفاوت است.
سه‌شنبه، 8 آذر 1390
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
پردرآمدترین سایت های دنیا

پردرآمدترین سایت های دنیا
پردرآمدترین سایت های دنیا


 





 
امروزه دنیای وب شاهد حضور وب سایت های قدرتمندی است که قادرند در هر ثانیه ۱هزاردلار کسب درآمد کنند.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از monaseb، در ادامه فهرستی از پردرآمدترین سایت های جهان و ایران آورده شده است هرچند که نوع کسب درآمد سایت های ایرانی با سایر وب سایت های جهان بسیار متفاوت است.

amazon.com
 

پردرآمدترین سایت های دنیا

در آمد سایت آمازون به میزان ۳۴ میلیارد دلار است. این سایت معروف در هر ثانیه ۱هزاردلار درآمد کسب می کند. تاریخ تاسیس این سایت به سال ۱۹۹۴ بر می گردد و در حال حاضر ۳۳هزار و ۷۰۰ نفر کارمند دارد.
سایت آمازون بزرگترین سایت خرده فروشی جهان است که در صدر فهرست پردرآمدترین سایت های جهان قرار گرفته است. درآمد سایت آمازون تنها از محل خرده فروشی نیست بلکه آمازون چند سایت پربازدید دیگر مثل الکسا و زاپوس را در زیرمجموعه خود دارد.

google.com
 

پردرآمدترین سایت های دنیا

به جرات می توان گفت که اینترنت بدون گوگل صفایی ندارد. گوگل در سال ۱۹۹۶ به عنوان یک پروژه تحقیقاتی توسط لری پیج و سرجی برین کار خود را آغاز کرد.این دونفر دانشجوی دانشگاه استنفورد آمریکا بودند.
درآمد این سایت در سال ۲۰۱۰ ،۲۹میلیارد دلار بوده است.در واقع این سایت در هر ثانیه به میزان ۹۲۹ دلار درآمد کسب می کند. گوگل سایتی صاحب سبک است.این موضوع را می توان بعد از راه اندازی گوگل پلاس توسط گوگل متوجه شد.

ebay.com
 

پردرآمدترین سایت های دنیا

سایت ای.بای در سال ۱۹۹۵ توسط یک ایرانی راه اندازی شد. سایت ای.بای بهترین فروشگاه آنلاین است که شما می تونید با مشتریان خود بر سر قیمت چانه زده و اجناس خود را به معرض فروش بگذارید.
در مدت ۱۳ سال گذشته مدیر سایت ای.بای توانسته است ۳۵ شرکت دیگر را از جمله ۶ فروشگاه آنلاین در هند،کره جنوبی،فرانسه و سوئد راه اندازی کند.
طبق آخرین آمار درآمد این وبسایت که مدیری ایرانی دارد، ۹میلیارد و ۱۵۶هزار دلار است،درحقیقت این وب سایت در هر ثانیه به اندازه ۲۹۰ دلار به میزان درآمد خود می افزاید.

yahoo.com
 

پردرآمدترین سایت های دنیا

سایت یاهو از سایت های پردرامد جهان است.درآمد این سایت با این که ۲ سال از گوگل قدیمی تر است،از درآمد گوگل کمتر است.درآمد این سایت ۶ میلیارد و ۳۲۴ میلیون دلار در سال است. به عبارتی دیگر این سایت در هر ثانیه ۲۰۰دلار درآمد کسب می کند.

alibaba.com
 

پردرآمدترین سایت های دنیا

سایت علی بابا بر خلاف اسم فارسی که دارد یک سایت خارجی است که وابسته به شرکت Alibaba.com واقع در هنگ کنگ است اما سرور آن در آمریکا قرار دارد.
این سایت با بیش از یک میلیون عضو یک مجموعه کامل از شرکت ها و محصولات آنها را در بردارد که قابلیت جستجو و تحقیق راجع به یک شرکت خاص و یا محصول خاص را به کاربران خود می دهد.
فعالیت سایت علی بابا بیشتر بر تجارت بین کاربرانش متمرکز است. این سایت در حال حاضر ۶۵ میلیون کاربر از ۲۴۰ کشور جهان را دارد. درآمد این سایت از محل فعالیت هایش ۵میلیارد و ۵۵۸ میلیون دلار است.

expedia.co.uk
 

پردرآمدترین سایت های دنیا

زمان پیدایش این وبسایت به سال ۱۹۹۶ بر می گردد. این وب سایت یک برند گردشگری است. در سال ۲۰۰۸ این وب سایت از سوی مجله فورچون در بین ۳ وب سایت برگزیده دنیای وب معرفی شد.
طی ۱۵ سال گذشته وب سایت expedia یکی از بزرگترین مراجع اینترنتی مسافران از سراسر جهان بوده است. ارزش این وب سایت ۳ میلیارد و ۳۴۸ میلیون دلار است.در واقع این وب سایت در هر ثانیه درآمدی به میزان ۱۰۶ دلار دارد.

priceline.com
 

پردرآمدترین سایت های دنیا

در این وبسایت قیمت دهنده یک قیمت را برای تهیه بلیت هواپیما در یک روز خاص [که توسط کارت اعتباری تضمین شده] می دهد و موافقت می کند که پرایس لاین می تواند در هر شرکت هواپیمایی که توانست برای او بلیت را تهیه کند و بلیتها غیر قابل برگشت هستند.
پس از این پرایس لاین چک می کند که آیا شرکت هوایی با این قیمت بلیت ارائه می کند و یا حاضر است با این قیمت چنین خدمتی را ارائه دهد. اگر چنین شرکتی یافت شد به صورت اتوماتیک چک می کند که آیا در آن روز به خصوص صندلی خالی دارد یا خیر.اگر چنین صندلی را داشت مشتری را خبر می کند.
پرایس لاین درآمد خود را از طریق این فرایند به دو شکل به دست می آورد .به دلیل قابلیت دسترسی این سایت، خطوط هوایی موافقت خود را برای ارائه خدماتشان بر روی این سایت اعلام کرده اند.
پرایس لاین بر اساس تفاوت موجود میان قیمت یک بلیت و قیمت گذاری مشتری می تواند کسب درآمد کند. همچنین یک حق الزحمه اسمی را برای شارژ بلیت از مشتری دریافت می کند. در آمد این وب سایت ۳میلیارد و ۷۲ میلیون دلار است.

aol.com
 

پردرآمدترین سایت های دنیا

این وبسایت در سال ۱۹۹۱ به عنوان تارنمای امریکن آنلاین(American Online)رونمایی شد و در سال ۲۰۰۶ به AOL تغییر نام داد.این تارنما که بیش از ۳۰ میلیون کاربر از سراسر جهان دارد،دارای درآمد ۲ میلیارد و ۴۱۷ میلیون دلاری است. در حقیقت این تارنما در هر ثانیه ۷۷ دلار درآمد دارد.

netflix.com
 

پردرآمدترین سایت های دنیا

با ثبت نام در این تارنما شما به فیلم ها و دی وی دی های آرشیو شده دنیا دسترسی خواهید داشت و می توانید از آنها لذت ببرید. درآمد این تارنما از دنیای بزرگ وب ۲ میلیارد و ۱۶۰ میلیون دلار است.به عبارتی این سایت در هر ثانیه ۶۸ دلار درآمد دارد.

پردرآمدترین سایت های دنیا

facebook.com
 

شاید بتوان گفت فیس بوک مشهورترین تارنمای دنیای این روزهای وب است.فیس بوک جوان ترین تارنمای این فهرست است که در سال ۲۰۰۴ پا به این دنیای گشترده گذاشت.
فیس بوک ۷۵۰ میلیون کاربر فعال از سراسر جهان دارد.مدیر فیس بوک کسی است به نام مارک زوکربرگ. مارک زوکربرگ به عنوان جوانترین بیلیونر جهان شناخته شده است. در تازه ترین آمار اعلام شده درآمد فیس بوک ۲ میلیارد دلار در سال و ۶۳ دلار در ثانیه است.

ایرانیان همچنان پنهان می کنند!
 

در حالیکه تارنماهای خارجی از راه های گوناگونی کسب در آمد می کنند به نظر می رسد وب سایت های داخلی تنها از طریق تبلیغات خود درآمد کسب می کنند.
البته آمار دقیقی از وبسایت های ایرانی که بیشترین درآمد را دارند در دسترس نیست و مدیران این وبسایت ها از اعلام میزان درآمد خود از دنیای مجازی وب خود داری می کنند.
به طور کلی هرچه میزان بازدید کنندگان یک سایت بیشتر باشد هزینه تبلیغات در آن نیز گرانتر است. به طور مثال قیمت تبلیغات در خبرگزاری خبرآنلاین از ۲۰۰هزار تومان شروع می شود و گاهی تا ۲ میلیون و ۸۰۰هزار تومان نیز می رسد یا در خبرگزاری تابناک پر بازدیدترین سایت خبری ایران حداقل ۲۵۰هزار تومان و حداکثر ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.
اما با این حال قیمت تبلیغات در سایت بلاگفا، اولین سایت پربازدید داخل ایران ، حداقل ۱۵۰ هزار تومان و حداکثر ۱میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.
قیمت ها در سایت میهن بلاگ نیز از ۲۵۰هزار تومان شروع و به ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان ختم می شود. در این میان تعرفه تبلیغات در سایت خبری تحلیلی عصر ایران از همه جالبتر است.
قیمت تبلیغات دراین وب سایت خبری تحلیلی عصر ایران از ۱میلیون تومان آغاز شدن و تا ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می رسد.شاید بتوان گفت این سایت از لحاظ حداقل قیمت گران ترین سایت خبرایرانی باشد.
البته در کنار این سایت خبر، سایت خبری ورزشی، ورزش ۳ نیز جزء سایت هایی است که از محل تبلیغاتش بیشترین درآمد را کسب می کند.
تعرفه تبلیغات دراین وبسایت حداقل ۱ میلیون و پانصد هزار تومان و حداکثر ۷میلیون تومان است. درواقع این وبسایت بیشترین تعرفه تبلیغات را در میان سایت های ایرانی دارد.
البته شاید بتوان گفت که سایت های خرید آنلاین مثل سایت ایستگاه یا دیجی کالا از پردرآمد ترین های ایران هستند .
تعرفه تبلیغات این سایت ها کم است به طور مثال تعرفه تبلیغات در سایت دیجی کالا حداکثر ۱ میلیون تومان است اما تعداد کسانی که به این سایت ها برای تبلیغات سفارش می دهند در مقایسه با سایر سایت ها زیاد تر است.
منبع:http://www.barsam.ir
ارسال توسط کاربر محترم سایت :hasantaleb




 



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
موارد بیشتر برای شما