تسخير لانه جاسوسي امريكا؛ علل و انگيزه ها (3)
نويسنده: سيد محمد هاشم پور يزدان پرست (1)
تشكيل مجلس خبرگان
انتخابات اين مجلس برگزار و نمايندگان مردم كه اكثرا از علما مي باشند وارد مجلس خبرگان مي گردند و به تدوين قانون اساسي مي پردازند.تشكيل مجلس خبرگان بدون حضور جدي ضد انقلاب در آن موجب مي گردد آنان كه تمام برنامه هاي خود را نقش بر آب مي بينند و به اين صورت از اقدامات آينده خود نيز نااميد مي گردند ، به دنبال انحلال اين مجلس برآيند .
بزرگان انقلاب اگر چه در اين مجلس اكثريت را به خود اختصاص داده بودند ، اما معدودي از بزرگان ضد انقلاب نيز در آن حضور داشتند و رفتار آنان براي ما جواناني كه به اميد پيروزي حق بر باطل و حاكميت اسلام علوي و محمدي ، سربازي انقلاب را از اولين روزهاي آغازش برگزيده بوديم درس آموز بود . از بزرگان انقلاب درس تواضع و علم و حكمت و از بي ادبي بزرگان ضد انقلاب نيز ادب مي آموختيم .
بر پايي نماز جمعه تهران
تهاجم نهايي براي رساندن جداسازي كردستان از ايران و صدور فرمان تاريخي امام
امام طي پيامي انقلابي به ارتش سپاه دستور داد كه براي آزادسازي كردستان به سمت اين استان حركت نمايند . امام در اين پيام مسامحه كاران را تهديد نمود و دستور داد كه بدون تأخير بايد به سمت كردستان حركت كنند .
برخوردهاي سازشكارانه با دشمنان جنايتكار و ضد انسان و مزدوران سلطه گري كه حتي ارزش جان يك حشره نيز براي جان انسان ها قائل نبوده و نيستند و در حالي كه فريبكارانه سلاح حقوق بشر را در دست گرفته اند و در ويتنام و ساير نقاط جهان ميليون ها انسان را قتل عام نموده اند ، جز اين نتيجه اي نمي توانست داشته باشد .
تهاجم پي در پي ضد انقلاب در كردستان
در تاريخ 23 تير ، مريوان صحنه توطئه ضد انقلاب گرديد و بسياري از پاسداران محلي مستقر در اين شهر ، به جرم طرفداري از انقلاب به شهادت رسيدند . در اين قضيه شهيد چمران به عنوان نماينده دولت براي مذاكره به اين شهر مي رود و موجب بازگشت امنيت به منطقه مريوان مي گردد.
ضد انقلاب و در رأس آن حزب دموكرات ، پس از شش ماه كشمكش و تضعيف دولت مركزي و تصفيه همه نيروهاي مؤمن به انقلاب بومي و سيطره بر اكثر مناطق كردستان ، از 21 مرداد 58 يعني در شبهاي قدر و در آستانه آخرين جمعه مبارك رمضان كه امام آن را روز قدس اعلام نموده (2) و از تمام مسلمانان جهان خواسته بود از اين پس در اين روز براي حمايت از آرمان فلسطين و مردم فلسطين و آزادي قدس شريف و بسيج امكانات جهان اسلام براي رسيدن به اهداف فوق راه پيمايي نمايند و نيز در آسانه تشكيل مجلس خبرگان قانون اساسي كه قرار بود روز 28 مرداد افتتاح گردد و يك ماه پس از توطئه مريوان ، رهسپار پاوه مي گردد . اكثريت مردم اين شهر به حكومت مركزي و انقلاب اعتماد و ايمان داشتند و براي ضد انقلاب پذيرش چنين مطلبي به خصوص كه صدها رزمنده كرد پاوه اي مسلحانه از اين شهر حفاظت مي كردند ، قابل تحمل نبود و بايد اين پايگاه مهم انقلابي در هم كوبيده مي شد تا سراسر كردستان زير سلطه آنان در مي آمد . ضد انقلاب به دنبال مسامحه و سازشكاري دولت و وجود نيروهاي نفوذي در پادگان هاي محلي ، مطمئن بود كه مي تواند ارتش را درصورت اقدام براي سركوبي به راحتي فلج نمايد و اين تحصن ها و كشمكش هاي دوران ارتش كه خود را نشان مي داد و حلقه اي از سلسله ي توطئه هاي دشمن بود ، به راحتي درك پذير بود .
مردم پاوه در دفاع از انقلاب و در اعتراض به بسته شدن راه هاي پاوه به كرمانشاه توسط ضد انقلاب و در اعتراض به بي تفاوتي نيروهاي نظامي ، در فرمانداري اين شهر متحصن شدند . آنان قطعنامه اي را نيز صادر كرده و ضمن اعلام پشتيباني از انقلاب اسلامي و امام و سپاه پاسداران خواستار تأمين امنيت منطقه توسط ارتش و جلوگيري از حمل سلاح و فروش فشنگ و مواد منفجره و تشكيل دادگاه سيار انقلاب اسلامي و دستگيري ضد انقلابيون و گردنه بگيران و محاكمه آنان شده بودند ، اما با بي تفاوتي مسئولان مواجه گرديدند .
هم زمان با تهاجم ضد انقلاب در كردستان ، در تهران نيز عوامل مرتبط با دشمنان به بهانه هاي گوناگون شورش به پا مي كردند .
آغاز ضد حمله امام و انقلاب عليه مستكبرين جهانخوار
امام دراين پيام فرمود :
ـ روز قدس روز حيات اسلام است .
ـ روز قدس فقط روز فلسطين نيست ، روز اسلام است . روز حكومت اسلامي است .
ـ روز قدس ، روز جدايي حق و باطل است .(3)
برپايي اولين راهپيمايي روز قدس
تهاجم نهايي براي جداسازي كردستان در غروب روز قدس
امام پس از گذشت هفت ماه از پيروزي انقلاب اسلامي و هنگامي كه انقلاب در معرض خطرناك ترين توطئه ها واقع شده و كردستان به خاطر مسامحه كاري دولتمردان در حال جدايي از ايران قرار گرفته بود ،فرماندهي كل قوا را به عهده گرفته و به ارتش كه با سازشكاري ها و خيانت ها و مسامحه كاري هاي دولتمردان زمين گير شده و با تبليغات سوء عوامل بيگانه و با تظاهرات و اعتصابات مداوم عناصر مرتبط با دشمن ،روحيه خود را از دست داده بود و كسي نمي توانست آن را به حركت در آورد ، دستور حركت و تهاجم داد .
گوشه اي از فرمان امام خميني به دولت ،ارتش و ژاندارمري در نخستين ساعات شروع اين روز در رابطه با غائله پاوه چنين بود :
من به عنوان رياست كل قوا به رئيس ستاد ارتش دستور مي دهم كه فورا با تجهيز كامل عازم منطقه شوند و به تمام پادگان هاي ارتش و ژاندارمري دستور مي دهم كه بي انتظار دستور ديگر و بدون فوت وقت با تمام تجهيزات به سوي پاوه حركت كنند و به دولت دستور مي دهم وسايل حركت پاسداران را فورا فراهم كند . (4)
اطلاعيه امام در حدود سحر از راديو خوانده شد . پس از هفت ماه مسامحه و سازشكاري و ايجاد روحيه يأس و نااميدي در كشور ،در جوانان انقلابي و در نيروهاي انقلابي ارتش ،شور و هيجاني در كشور ايجاد شد و سيل نيروهاي داوطلب از سراسر كشور به سمت پاوه و كردستان سرازير گشت .
اين فرمان ، سرنوشت انقلاب اسلامي را تغيير داد و خيال خام ضد انقلاب را براي جداسازي كردستان بر باد داد .
شايعه باز پس دادن هواپيماهاي اف ـ 14 (5)
پي نوشت ها :
1. عضو هيئت علمي دانشگاه شيراز .
2 . جمعه 26 مرداد 58 مصادف با 23 رمضان 1399 اولين بار و اولين روزي است كه مراسم روز قدس به فرمان امام برگزار شد .
3 . صحيفه امام ، ج 9 ، ص 279 ـ 277 .
4 . صحيفه امام ، ج 9 ، ص 285 ( 58/5/27 ) .
5 . جمهوري اسلامي ، ( 5/15/ 58 ) .