ورود توريست ممنوع!

بازديد از نقاط ناشناخته و مرموز در گوشه و كنار دنيا، يكي از كارهاي مورد علاقه گردشگران ماجراجويي است كه براي تجربه ترس و وحشت قدم به اين مكان ها مي گذارند؛ افراد با دل و جرأتي كه دوست دارند در طول سفر، حادثه هاي جديدي را تجربه كنند. با وجود اين، درهاي ورودي بعضي از اين مكان ها، به خاطر اتفاق هاي دلهره آوري كه در آنجا رخ داده به روي گردشگران بسته است و به هيچ گردشگري توصيه نمي شود كه از نزديك از اين منطقه ها بازديد كند يا به تنهايي قدم به داخل آنها بگذارد.
دوشنبه، 8 خرداد 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
ورود توريست ممنوع!

ورود توريست ممنوع!
ورود توريست ممنوع!


 

نويسنده: مولود شاه كرمي




 

سفر به اين مكان هاي عجيب و مشهور دنيا به هيچ گردشگري توصيه نمي شود
 

بازديد از نقاط ناشناخته و مرموز در گوشه و كنار دنيا، يكي از كارهاي مورد علاقه گردشگران ماجراجويي است كه براي تجربه ترس و وحشت قدم به اين مكان ها مي گذارند؛ افراد با دل و جرأتي كه دوست دارند در طول سفر، حادثه هاي جديدي را تجربه كنند. با وجود اين، درهاي ورودي بعضي از اين مكان ها، به خاطر اتفاق هاي دلهره آوري كه در آنجا رخ داده به روي گردشگران بسته است و به هيچ گردشگري توصيه نمي شود كه از نزديك از اين منطقه ها بازديد كند يا به تنهايي قدم به داخل آنها بگذارد.

 

ورود توريست ممنوع!

جنگل تاريك - ژاپن
 

جنگل «آئوكيگاهارا» يكي از وحشتناك ترين مناطق ژاپن به شمار مي رود؛ جايي كه به اعتقاد مردم اين كشور «يورئي» ها يا روح هاي سرگردان در ميان شاخ و برگ درختان اين جنگل مخوف پرسه مي زنند و با زمزمه اي آرام از مرگ مي گويند. هرچند وزش باد و پيچيدن آن در ميان شاخ و برگ درختان اين جنگل باعث به وجود آمدن چنين صداي مخوفي مي شود اما سابقه اين مكان رعب آور باعث شده خيلي ها از تنها ماندن در جنگل آئوكيگاهارا هراس داشته باشند. آئوكيگاهارا كه بين محلي ها با نام «جنگل تاريك» هم شناخته مي شود و در كوهستان فوجي قرار گرفته و همه جاي آن از درخت هاي انبوه انباشته شده است. نكته عجيب اينجاست كه خيلي ها معتقدند اين جنگل، بهترين مكان براي مردن است! تعداد زياد خودكشي هاي انجام گرفته در اين جنگل هم به اين شايعات دامن زده و اين طور به نظر مي رسد كه شاخ و برگ درختان، افرادي را كه در اين جنگل تنها مي مانند به مرگ دعوت مي كند. البته رفتن به اين جنگل كار ساده اي نيست و به خاطر اينكه مسير منتهي به جنگل آئوكيگاهارا از سنگ هاي آتشفشاني پوشيده شده، رسيدن به اين جنگل با دشواري هاي زيادي همراه است. افراد محلي و بوميان منطقه ادعا مي كنند كه به جز حضور ارواح، در اين جنگل، اتفاقات غيرطبيعي زيادي هم رخ مي دهد؛ هرچند تاكنون آمار دقيقي از افرادي كه در آئوكيگاهارا دست به خودكشي زده اند در جايي ثبت نشده اما فقط در سال 2002، 78 جسد از ميان شاخ و برگ هاي جنگل مرگ پايين كشيده شدند و همين موضوع باعث شد اسم آئوكيگاهارا،‌ بيشتر از قبل بر سر زبان ها بيفتد اما ماجرا به همين جا هم ختم نشد چرا كه چهار سال بعد، 16 خودكشي ديگر در اين جنگل به ثبت رسيد. نكته جالب اينجاست كه اگر كسي قدم به اين جنگل تاريك بگذارد، از همان ابتدا در گوشه و كنار آن با تابلوهايي روبه رو مي شود كه روي آنها جمله هايي مثل «لطفاً در تصميم خود تجديد نظر كنيد.» يا «قبل از اينكه تصميم به خودكشي بگيريد با پليس مشورت كنيد.» نوشته شده است! اما هيچ كدام از اين راهكارها نتيجه مطلوبي نداشته و خودكشي ها در آئوكيگاهارا همچنان ادامه دارند.

 

ورود توريست ممنوع!

 

ورود توريست ممنوع!

باغ هاي سمي - ايتاليا، انگليس
 

پادوآ يكي از معروف ترين فضاهاي سبز كشور ايتالياست كه به خاطر گياهان دارويي و سمي اي كه از قرن پانزدهم در آن پرورش داده مي شود معروف مي شود. از آنجا كه بارها اتفاق هاي ناگواري براي بازديدكننده هاي آن پيش آمد، اين مكان هم به فهرست نقاط ممنوعه دنيا براي سفر كردن اضافه شد. قضيه از اين قرار بود كه بسياري از بازديدكننده هايي كه با اين گياهان سمي آشنايي نداشتند بر اثر تماس اشتباهي يا عمدي، دچار مسمويت هاي شديد مي شدند و حتي در بعضي موارد جانشان هم به خطر مي افتاد. به همين خاطر، با وجود زيبايي هاي زياد اين باغ، در آن به روي گردشگران بسته شده است. به جز پادوآ، باغ ديگري به اسم آلنويك هم در انگليس وجود دارد كه به تازگي مجوز كشت گياهان سمي و دارويي با اهداف مشخص را به دست آورده؛ به همين دليل افراد عادي اجازه ورود به اين باغ را ندارند.

 

ورود توريست ممنوع!

گورستان سنت لوئيس - آمريكا
 

گورستان ها، هميشه به عنوان مرموزترين و رعب آورترين نقاط دنيا شناخته مي شوند. گورستان سنت لوئيس يكي از مكان هاي ترسناكي است كه اسمش در فهرست مكان هاي ممنوعه براي سفر ثبت شده. سنت لوئيس، اسم يكي از سه گورستان كاتوليك ها در نيواورلئان لوئيزياناست. از آنجا كه آب هاي زيرزميني زيادي از اين منطقه عبور مي كنند، مسؤولان گورستان تصميم گرفتند قبرهاي آن را در بالاي زمين بسازند؛ براي همين هر سه گورستان روي سرداب هاي زيرزميني بنا شده اند. بيشتر قسمت هاي اين گورستان در قرن هجدهم و نوزدهم ساخته شده و در نتيجه از رنگ و روي قبرها پيداست كه سال هاي زيادي از زمان دفن اجساد در آنها مي گذرد. افرادي كه به اين منطقه سفر مي كنند اجازه ندارند اين گورستان را به تنهايي ببينند؛ چون فضاي آن طوري است كه بدون استثنا بيشتر افرادي كه به تنهايي به آن قدم گذاشته اند، با وحشت و دلهره زيادي رو به رو شده اند؛ آن قدر كه بعضي ها به فكر خودكشي هم افتاده اند. به خاطر همين افرادي كه دوست دارند از نزديك اين گورستان اسرارآميز را ببينند بايد با گروه هاي گردشگري به اين منطقه سفر كنند.

 

محوطه مري كينگ - اسكاتلند
 

از سال ها پيش، ‌محوطه زيرزميني مري كينگ در شهر قديمي ادينبورگ اسكاتلند به عنوان يكي از اسرارآميزترين و ترسناك ترين مكان ها شناخته مي شود؛ منطقه اي كه هيچ گردشگري به تنهايي جرأت حضور در آن را ندارد. از سال 1645 زندگي در اين محوطه زيرزميني، براي هميشه از بين رفت. آنهايي كه در اين منطقه زندگي مي كردند به بيماري طاعون دچار شدند. مسوولان شهر هم تصميم گرفتند اين جايگاه زيرزميني را بر سر ساكنان آن خراب كنند تا افرادي كه دچار طاعون شده اند همان جا بميرند. با اين حال پزشكان زيادي براي مداواي طاعون زده ها داوطلب شدند. آنها لباس هاي مخصوصي مي پوشيدند تا گرفتار اين بيماري مهلك نشوند. شايد به همين دليل است كه اسم «خيابان بخشش» را به جايي كه مري كينگ در آنجا واقع شده داده اند. با اينكه تصميم مسوولان شهر براي خراب كردن اين محوطه با موافقت رو به رو نشد، اما بيشتر ساكنان طاعون زده اين منطقه به خاطر بيماري جانشان را از دست دادند. از همان زمان، خيلي ها در مورد ديده شدن روح سرگردان افرادي كه در مري كينگ مرده بودند، صحبت مي كردند. با گذشت سال ها هنوز هم گفته مي شود كه در اين مكان رعب آور روح دختربچه اي به نام آني بارها ديده شده است. آنهايي كه مدعي اند آني را ديده اند مي گويند او هميشه به خاطر گم كردن عروسكش با چهره اي گريان ديده شده است. براي همين گردشگران پردل و جرأتي كه به صورت گروهي به مري كينگ مي آيند به عنوان هديه،‌ براي آني عروسك مي آورند و يك اتاق پر از عروسك در اين محوطه به چشم مي خورد.

ورود توريست ممنوع!
 

 

ورود توريست ممنوع!

قصر ماشيكول - فرانسه
 

قصر ماشيكول در فاصله سال هاي 1404 تا 1440 محل زندگي جيل دو رايس شواليه بريتون بود. اما رايس به خاطر شواليه بودنش مشهور نشده بود بلكه به خاطر جنايت هاي زيادي كه انجام داده بود به شهرت رسيده بود. او يكي از معروف ترين قاتلان سريالي كودكان خردسال در قرن پانزدهم بود. در فاصله سال هاي 1432 تا 1433 جنازه اولين كودك پيدا شد و پس از آن قتل ها يكي پس از ديگري به وقوع پيوستند.
كم كم تعداد قرباني ها زياد شد اما هيچ ردي از قاتل بي رحم آنها پيدا نمي شد. جيل دو رايس در تمام اين سال ها قربانيانش را در قصر ماشيكول يعني جايي كه در آن زندگي مي كرد به كام مرگ مي كشاند. اما بالاخره اين شواليه مشهور فرانسوي شناسايي و دستگير شد. البته او مدتي بعد در 26 اكتبر 1440 در شهر نانت به دار آويخته شد و از آن موقع به بعد، اقامتگاه او به يكي از مخوف ترين نقاط دنيا تبديل شد. گفته مي شود اين شواليه قاتل بعد از كشتن قرباني هاي كم سن و سالش جنازه بيشتر آنها را در ديوارهاي قصرش مخفي مي كرد. نكته عجيب اينجاست كه بعدها اين مكان ها مورد جست و جو قرار گرفتند، بعضي از جسدها به دليل فرسودگي ساختمان از در و ديوار بيرون زدند.
به خاطر همين سفر به اين منطقه از فرانسه و بازديد از قصر ماشيكول به تنهايي امكان پذير نيست و افراد علاقه مند بايد با يك گروه گردشگري همراه شوند.

ورود توريست ممنوع!
 

 

معدن آسبستوس - كانادا
 

معدن آسبستوس يكي از معادن ششگانه طبيعي پنبه نسوز در كاناداست. اين ماده مقاومت بسيار بالايي در برابر گرما دارد و به سادگي آتش نمي گيرد و اين تنها خاصيت خوب آن است اما از طرفي چنانچه فردي مدام در مجاورت پنبه نسوز قرار بگيرد و از هواي اطراف آن تنفس كند، نه تنها احتمال ابتلا به بيماري سرطان در او زياد مي شود بلكه ممكن است به بيماري هاي ديگري هم دچار شود. استخراج اين ماده به حدي خطرناك است كه اتحاديه اروپا بهره برداري از آن را در سراسر اروپا ممنوع كرده. اين در حالي است كه كارگران معادن پشم شيشه منطقه تتفورد در كانادا همچنان در حال فعاليت هستند و از همه مهم تر اينكه در بخش هاي مسكوني اطراف معدن، خانواده هاي بسياري در كنار نخاله هاي پنبه نسوز زندگي مي كنند. با اين حال طبيعت زيبا و بكر اطراف معدن، گردشگران زيادي را به اين منطقه مي كشاند؛ افرادي كه از خطرناك بودن پنبه نسوز بي خبرند و از سر كنجكاوي به داخل معدن هم سرك مي كشند. به همين خاطر سفر به اين منطقه هم ممنوع اعلام شده مگر در موارد خاص و با رعايت نكات ايمني و همراه داشتن ماسك اكسيژن براي تنفس هواي عاري از پشم شيشه.

ورود توريست ممنوع!

 

ورود توريست ممنوع!
 

پل هاي خودكشي - آمريكا،‌ جمهوري چك، انگليس
 

پل طلايي سانفرانسيسكو هم يكي از مكان هايي است كه بازديد آن به هيچ گردشگري توصيه نمي شود. براي اينكه با دليل اين كار آشنا شويد بهتر است نام ديگر پل را بدانيد. پل طلايي سانفرانسيسكو بين مردم اين منطقه با نام پل خودكشي شناخته مي شود. چرا كه افراد زيادي در طول سال براي خودكشي به آنجا مي روند و با پريدن به درون رودخانه زير پل به زندگي شان خاتمه مي دهند. طبق آخرين آمارها تا به حال 1200 نفر روي پل سانفرانسيسكو دست به خودكشي زده اند. داستان هاي عجيب شنيده شده درباره اين پل، باعث شد كه اريك استيل مستند ساز معروف انگليسي در سال 2005 به مدت چند ماه از تمام اتفاقاتي كه روي پل مي افتاد فيلمبرداري كند. نتيجه اين كار باوركردني نبود چرا كه در مستند، فيلم خودكشي 23 نفر ضبط شده بود. اين مستند جنجالي همان سال،‌ با نام پل منتشر شد و توجه بسياري از گردشگران را به اين منطقه جلب كرد. البته پل طلايي سانفرانسيسكو تنها پل ممنوعه دنيا نيست؛ پل يادبود جرج واشنگتن در سياتل هم به عنوان دومين پل مرگبار آمريكا، بازديد كننده هاي زيادي را به اين منطقه مي كشاند. طبق آمارها تا به حال بيش از 230 نفر خودشان را از بالاي اين پل به پايين انداخته اند. در جمهوري چك و شهر پراگ هم پلي به نام نوسل وجود دارد كه به خاطر خودكشي هاي زياد افراد نااميد، معروف شده است. در اين پل هم 300 نفر دست به خودكشي زده اند. آمار خودكشي هاي روي اين پل در دهه 90 آن قدر زياد شده بود كه بالاخره در سال 1997 ميله هايي به ارتفاع سه متر روي اين پل نصب شد تا مانع از پريدن افراد شود. پل هارنسي لين در لندن هم يكي از ديگر پل هاي مرگبار جهان است كه هر سال افراد زيادي براي اينكه خودشان را به آغوش مرگ بسپارند روي اين پل قدم مي گذارند. به همين دليل بازديد از اين پل هم به هيچ گردشگري توصيه نمي شود.

 

 

ورود توريست ممنوع!

 

 

ورود توريست ممنوع!

منبع: نشريه همشهري سرنخ شماره 108



 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
موارد بیشتر برای شما
بررسی مرقع و قطاع در خوشنویسی
بررسی مرقع و قطاع در خوشنویسی
خیابانی: آقای بیرانوند! من بخواهم از نام بردن تو معروف بشوم؟ خاک بر سر من!
play_arrow
خیابانی: آقای بیرانوند! من بخواهم از نام بردن تو معروف بشوم؟ خاک بر سر من!
توضیحات وزیر رفاه در خصوص عدم پرداخت یارانه
play_arrow
توضیحات وزیر رفاه در خصوص عدم پرداخت یارانه
حمله پهپادی حزب‌ الله به ساختمانی در نهاریا
play_arrow
حمله پهپادی حزب‌ الله به ساختمانی در نهاریا
مراسم تشییع شهید امنیت وحید اکبریان در گرگان
play_arrow
مراسم تشییع شهید امنیت وحید اکبریان در گرگان
به رگبار بستن اتوبوس توسط اشرار در محور زاهدان به چابهار
play_arrow
به رگبار بستن اتوبوس توسط اشرار در محور زاهدان به چابهار
دبیرکل حزب‌الله: هزینۀ حمله به بیروت هدف قراردادن تل‌آویو است
play_arrow
دبیرکل حزب‌الله: هزینۀ حمله به بیروت هدف قراردادن تل‌آویو است
گروسی: فردو جای خطرناکی نیست
play_arrow
گروسی: فردو جای خطرناکی نیست
گروسی: گفتگوها با ایران بسیار سازنده بود و باید ادامه پیدا کند
play_arrow
گروسی: گفتگوها با ایران بسیار سازنده بود و باید ادامه پیدا کند
گروسی: در پارچین و طالقان سایت‌های هسته‌ای نیست
play_arrow
گروسی: در پارچین و طالقان سایت‌های هسته‌ای نیست
گروسی: ایران توقف افزایش ذخایر ۶۰ درصد را پذیرفته است
play_arrow
گروسی: ایران توقف افزایش ذخایر ۶۰ درصد را پذیرفته است
سورپرایز سردار آزمون برای تولد امیر قلعه‌نویی
play_arrow
سورپرایز سردار آزمون برای تولد امیر قلعه‌نویی
رهبر انقلاب: حوزه‌ علمیه باید در مورد نحوه حکمرانی و پدیده‌های جدید نظر بدهد
play_arrow
رهبر انقلاب: حوزه‌ علمیه باید در مورد نحوه حکمرانی و پدیده‌های جدید نظر بدهد
حملات خمپاره‌ای سرایاالقدس علیه مواضع دشمن در جبالیا
play_arrow
حملات خمپاره‌ای سرایاالقدس علیه مواضع دشمن در جبالیا
کنایه علی لاریجانی به حملات تهدیدآمیز صهیونیست‌ها
play_arrow
کنایه علی لاریجانی به حملات تهدیدآمیز صهیونیست‌ها