واکنش های یهود به عقده های حقارت

حقیقت این مطلب که عقده های حقارت همیشه واکنشهای زیان آوری داشته اند غیرقابل انکار است ولی تاریخ بشریّت واکنشی در برابر عقده ها، همچون واکنشهای یهود به چشم خود ندیده است، واکنشی که در اثر آن جنگهای بسیاری به پا
چهارشنبه، 11 ارديبهشت 1392
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
واکنش های یهود به عقده های حقارت
 واکنش های یهود به عقده های حقارت






 
حقیقت این مطلب که عقده های حقارت همیشه واکنشهای زیان آوری داشته اند غیرقابل انکار است ولی تاریخ بشریّت واکنشی در برابر عقده ها، همچون واکنشهای یهود به چشم خود ندیده است، واکنشی که در اثر آن جنگهای بسیاری به پا شده و صدها میلیون انسان نیز کشته شده اند.
یهود برای جبران سختیهایی که در طول قرنها متحمّل شده بود و برای انتقام از سختگیری و فشار ملّتها، درصدد برآمد محفلها و حزبهای گوناگونی تشکیل دهد تا بدین وسیله بتواند در مقابل ملّتهای ضعیف و ناتوان صف آرایی نماید.
اولین واکنش یهود تشکیل محفلی بود به نام «ماسونی» (1) که افتخارات و پیروزیهای زیادی را برای یهود به ارمغان آورد، یهودیها طی اعلامیّه هایی هدف از تشکیل محفل ماسونی را چنین بیان کردند:
1- محافظت از یهودیسم در جهان
2- نابود کردن ادیان مختلف در جهان
3- منتشر نمودن روحیه بی دینی میان ملّتها (2)
شروع محفل ماسونی از انگلستان و تشکیل چنین محفلی در سایر کشورها نتیجه ی این محفل بود که به سرپرستی آن اوّلین محفل ماسونی در پاریس در سال 1732 میلادی تشکیل شد.
همچنین اوّلین محفل در جبل الطارق، سال 1727میلادی - در آلمان، سال 1733 میلادی - در پرتغال، سال 1735 میلادی - در سوئیس، سال1740 میلادی - در هلند، سال 1745 میلادی - در دانمارک، سال 1745 میلادی - در هند، سال 1752 میلادی - در ایتالیا، سال 1763 میلادی - در بلژیک، سال 1765 میلادی - در شوروی، سال 1771 میلادی و در سوئد، سال 1773 میلادی تشکیل شد. در آمریکا نیز محفلهای ماسونی از سال 1733 میلادی به طور رسمی آغاز و تا سال 1907 میلادی پنجاه محفل رسمی تشکیل و آشکارا شروع به کار نمود.(3)
دومین واکنش یهود در برابر عقده هایی که در سینه داشت تشکیل سازمان «بنای برث» بود.(4)
این سازمان را مهاجرین یهودی تشکیل دادند که در شعله ور نمودن آتش جنگ جهانی اوّل و دوم سهم ویژه ای داشت.(5)
در دوره ی «آیزنهاور» رئیس جمهوری پیشین آمریکا، رئیس این سازمان آقای «فلیپ کلولزنیک» به عنوان رئیس نمایندگان آمریکا در سازمان ملل متّحد تعیین شد.
اکنون این سازمان در آمریکا و کشورهای اروپایی به طور رسمی مشغول فعالیّت می باشد.(6)
سومین واکنش یهود جنبش «صهیونیسم» بود.
هدف این جنبش ارتجاعی و نژادی بازگرداندن حکومت خیالی بنی اسرائیل و بنا نمودن «هیکل حضرت سلیمان » بر خرابه های مسجد الاقصی بود.(7)
ابتدای این حرکت را می توان سال 1816 میلادی دانست، گرچه نخستین مرتبه«هرتزل» بین سالهای 1860 تا 1904 میلادی آن را به صورت آشکارا درآورد. به همین دلیل برخی آن را از ابتکارات وی دانسته اند.
به عقیده ی صهیونیستها هر یهودی صهیونی است ولی لازم نیست هر صهیونی، یهودی باشد زیرا در لیست نامهای اعضای این حرکت اسمهای زیادی مشاهده می شود که هیچ یک از آنها یهودی نبوده اند، مانند: «چرچیل، ایدن، ترومان، آیزنهاور، کندی و جانسون».
چرچیل در آخرین روزهای زندگی خود می گفت:
«من افتخار می کنم که یک صهیونی واقعی هستم».(8)
«پُروتُکلهای (9) حکمای یهود» نیز زاییده ی این جنبش است.(10) این کتاب خطرناک ترین برنامه های صهیونیستها را برای به دست گرفتن قدرت جهانی فاش می نماید.(11)
چهارمین واکنش یهود شعار«ضد سامی» (12) است که (این دروغ بزرگ) همچون سلاح بُرنّده ای برای یهود شده است.
یهودیان چگونه و در چه مواقعی از این سلاح استفاده می کنند؟
اثر دستهای جنایتکار یهود را در همه ی جنگهای جهان می توان مشاهده نمود ولی کسی توان فاش نمودن آن را ندارد.
بین سالهای 1832 تا 1864 میلادی خاندان سلطنتی «ساسون» تجارت مواد مخدّر را به دست گرفتند ولی با نارضایتی مردم نسبت به این اقدام روبرو شدند، در این زمان بود که یهودیها فریاد زدند: «ضد سامی».
وقتی یهود جنگ جهانی اوّل و دوم را پایه ریزی نمودند، مردم قصد داشتند آنان را رسوا کنند ولی یهودیها فریاد زدند «ضد سامی».
زمانی که چند دکتر یهودی در آمریکا میکروب سرطان را برای آزمایش به چند جوان مسیحی تزریق کردند، مردم درصدد برآمدند از این عمل جلوگیری کنند که یهودیها فریاد زدند: «ضد سامی».(13)
وقتی میلیونر مشهور آقای «هنری فورد» کتاب (یهودی جهانی یگانه مشکله جهان) را منتشر کرد، یهود با سلاح «ضد سامی» به جنگ او رفتند تا حدّی که وی را مجبور نمودند معذرت نامه ای که از قبل تنظیم شده بود امضا کند و از یهودیها پوزش بطلبد.(14)
«حاییم وایزمن» می گوید:
«ما هر جایی که برویم سلاح (ضد سامی) را نیز با خود حمل خواهیم کرد».(15)
تا به حال یهود این سلاح را در کشورهایی مانند: آمریکا، انگلستان و فرانسه به کار برده و به نتایج بسیار مفیدی رسیده است.

پی نوشت ها :

1- در قرن هفدهم میلادی.
2- الماسونیة منشئة ملک اسرائیل: (تألیف محمد علی زعبی)، بیروت 1956 میلادی.
3- به دائرة المعارف بریتانیا، لغت «فرماسوری» مراجعه شود.
4- در تاریخ 1842/10/13 میلادی.
5- خطر الیهودیة العالمیة علی الاسلام و المسیحیة: صفحه 154.
6- الخطر المحیط بالاسلام: صفحه 203.
7- تاریخ الحرکة الصهیونیة: تألیف دکتر آلن تایلر.
8- خطر الیهودیة العالمیة علی الاسلام و المسیحیة: صفحه 172.
9- قراردادها.
10- برای دسترسی به محتویات این پروتکلها به صفحه ی 136 مراجعه شود.
11- همان مدرک: صفحه150.
12- سام یکی از فرزندان حضرت نوح (ع) است و اقوامی که به او منتسب هستند، مانند: اعراب و عبریها را سامی گویند.
13- خطر الیهودیة العالمیة علی الاسلام و المسیحیة: صفحه 174.
14- مقدّمه ی کتاب یهودی جهانی یگانه مشکله جهان: صفحه 12.
15- خطر الیهودیة العالمیة علی الاسلام و المسیحیة: صفحه 178.

منبع: دنیا بازیچه یهود.

 

 



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط