هولوکاست در بیانات مقام معظم رهبری

اخیرا مطالبی پیرامون موضوع هولوکاست از سوی یکی از مسئولان نظام در سایت توئیتر مطرح شد که در رسانه های داخلی و خارجی حاشیه ساز بوده است. با صرف نظر از شرایط خطیر بین المللی در ارتباط با فزون‌طلبی ایالات متحده
يکشنبه، 17 شهريور 1392
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
هولوکاست در بیانات مقام معظم رهبری

هولوکاست در بیانات مقام معظم رهبری

 

 

 


اخیرا مطالبی پیرامون موضوع هولوکاست از سوی یکی از مسئولان نظام در سایت توئیتر مطرح شد که در رسانه های داخلی و خارجی حاشیه ساز بوده است. با صرف نظر از شرایط خطیر بین المللی در ارتباط با فزون‌طلبی ایالات متحده آمریکا در منطقه و کشتار گسترده مردم مظلوم سوریه به دست تکفیری های صهیونیستی، سرکوب مردم مظلوم بحرین، کشتار وسیع شیعیان در عراق و پاکستان، فضای ملتهب لبنان و... که هر کدام درخور توجه و پی گیری از سوی دستگاه دیپلماسی کشور است، بدون مقدمه چینی ذیلاً توجه مسئولین محترم را به گزیده ای از بیانات رهبر معظم انقلاب در چند سال گذشته در مورد هولوکاست جلب می نماییم:

 

افسانه ی هولوکاست

 

«در یک کشورى کسى به «افسانه‌ى هولوکاست» اعتراض می کند، می گوید من قبول ندارم؛ او را زندان مى‌اندازند، محکومش میکنند که چرا یک حادثه‌ى پندارىِ تاریخى را انکار میکنى! حالا گیرم پندارى هم نباشد - واقعى باشد - خیلى خوب، انکار یک حادثه‌ى واقعىِ تاریخى مگر جرم است؟ اگر براى کسى روشن نشد، ثابت نشد و او انکار کرد یا حتّى در آن تردید کرد، او را بیندازند زندان! الان در کشورهاى مدعى تمدن در اروپا قضیه این است: اگر کسى اعتراض کند، تردید کند، قبول نداشته باشد، دادگاه‌ها محکومش می کنند» (1)

 

واقعه ی مجهول الحال

 

« امروز در بسیارى از کشورهاى غربى کسى جرأت ندارد که واقعه‌ى «مجهول‌الحال» هولوکاست را زیر سؤال ببرد. آن طورى که اطّلاع دادند به ما، در آمریکا اگر کسانى با تکیه به مبانى روانشناسى و جامعه‌شناسى بخواهند بر علیه همجنس‌بازى چیزى بنویسند و منتشر کنند، قادر نخواهند بود، جلویشان گرفته میشود! اینها چطور ملتزم به آزادى بیانند؟ آن جایى که پاى سیاست هاى خبیث صهیونیستى در میان است که باید اخلاق ملّت ها و نسل هاى جوان به فساد کشیده بشود، در آنجا آزادى بیان معنا ندارد و کسى جرأت نمیکند و حق ندارد در مقابل این سیاست خباثت‌آلود و رذیلانه چیزى منتشر کند - یا در قبال مسئله‌اى مثل هولوکاست - امّا براى اهانت به مقدّسات اسلامى و به خیال خودشان براى سبک کردن این مقدّسات در چشم جوانان کشورهاى اسلامى چرا! کسى از اینها باور نمی کند.» (2)

 

عدم تحمل، نشانه ی تزلزل و ابهام

 

« اکنون ۶۰ سال از اشغال فلسطین می گذرد. در این مدت همه‌ی ابزارهای قدرت مادی در خدمت غاصبان قرار گرفته است؛ از پول و سلاح و فناوری، تا تلاش های سیاسی و دیپلماسی، و تا شبکه‌ی عظیم امپراتوری خبری و اطلاع‌رسانی.به‌رغم این تلاش شیطانی گسترده و حیرت‌آور، غاصبان و حامیان آنان نه تنها نتوانسته‌اند مسأله‌ی مشروعیت رژیم صهیونیستی را حل کنند، بلکه این مسأله با گذشت زمان بغرنج‌تر هم شده است.عدم تحمل رسانه‌های غربی و صهیونیستی و دولت های حامی صهیونیزم در برابرِ حتی طرح سؤال و تحقیق درباره هولوکاست که بهانه‌ی غصب فلسطین بود، یکی از نشانه‌های این تزلزل و ابهام است.» (3)

 

حقوق بشر به سبک اروپایی

 

«امریکا در حدود دویست بازداشتگاه مخفی در سراسر دنیا دارد که تعدادی از این بازداشتگاه ها در اروپاست؛ اروپایی‌هایی که حقوق بشر لقلقه‌ی زبانشان است و از هر طرف حرکت می‌کنند، اسم حقوق بشر را می‌آورند که ما پایبند حقوق بشریم! این حقوق بشر است؟ در مقابل آن کسی که هولوکاست را مورد سؤال قرار بدهد، همه بسیج می‌شوند ـ دادگاه‌هاشان، دولت هاشان، روزنامه‌هاشان ـ اما در مقابل اهانت به نبی مکرم اسلام، نه فقط اعتراض نمی‌کنند، بلکه همصدایی هم می‌کنند! این حقوق بشر است؟ این احترام به انسانیت است؟ این احترام به انسان هاست؟» (4)

 

جرم شمردن تحقیق

 

«غرب بویژه پس از سردمداری آمریکا، با ستم های آشکار و رفتارهای بی منطق و استکبار و غرور بی حد و حصر، در جهان اسلام به یک ضد ارزش تبدیل شده است. رفتار آنان با مردم فلسطین و متقابلاً رفتار آنان با دولت خونخوار صهیونیست؛ موضع آنان در قبال اعتراف رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی و متقابلاً موضع آنان در برابر استفاده غیرنظامی ایران از انرژی هسته‌ای؛ حمایت آنان از حمله‌ی نظامی بر لبنان و کمک تسلیحاتی و سیاسی به حمله کننده و متقابلاً ضدیت آنان با مدافعان جان برکف لبنانی؛ باجگیری دائمی آنان از دولت های عربی و متقابلاً باج دهی همیشگی آنان به رژیم صهیونیستی؛ حمایت از اهانت‌کنندگان به مقدسات اسلام و حتی افتراء و اهانت صریح بلندپایگان غربی ازقبیل پاپ به این آئین الهی و متقابلاً جرم شمردن تحقیق و تردید درباره‌ی هولوکاست و کیان صهیونیستی؛ حمله نظامی و کشتار و ویرانی در عراق و افغانستان بنام دموکراسی، و متقابلاً توطئه بر ضد دولت های منتخب مردم سالار در فلسطین و عراق و آمریکای لاتین و هر جای دیگری که عوامل آمریکا و صهیونیست بر سر کار نیامده باشند؛ غوغای مبارزه با تروریسم و متقابلاً گفت و گوی پنهانی و حتی کمک به تروریست های جرّار در عراق و غیره..
این رفتارهای نامعقول و کین توزانه بر ملت های مسلمان حجت را تمام کرده و به بیداری اسلامی کمک رسانده است.» (5)

پی‌نوشت‌ها:
1. بیانات دیدار اعضاى مجلس خبرگان رهبری 90/12/18
2. بیانات در مراسم تحلیف، دانش‌آموختگى و اعطاى سردوشى دانشجویان دانشگاه‌هاى افسرى 91/06/27
3. بیانات در چهارمین کنفرانس حمایت از ملت فلسطین 87/12/14
4. بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی 87/01/01
5. پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت کنگره عظیم حج 85/10/08



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط