دوشنبه، 31 فروردين 1394

پرسش :

آيا حضرت محمد(ص) در نماز بر خودش هم صلوات مي‌فرستاد؟

پاسخ :
آري، در روايات آمده است كه پيامبر(ص) در نمار براي خود صلوات مي‌فرستاد، از جمله: كعب بن عجره روايت كرده است كه پيامبر(ص) در نماز اين گونه صلوات مي‌فرستاد: «اللهم صلّ علي محمّد و آل محمّد كما صلّيت، علي ابراهيم و آل ابراهيم انّك حميدٌ مجيد».(1)

پی نوشت:
1 – المعتبر في شرح المختصر، المحقق الحلي، مؤسس? سيد الشهدا، 1364 هـ ش، ج 2 ،‌ ص 227.
منبع:سایت انوار طاها