يکشنبه، 6 ارديبهشت 1394

پرسش :

ظهر روز عاشورا چه كسي يادآور نماز ظهر شد و چه كسي اذان گفت؟

پاسخ :
كسي كه يادآور نماز ظهر در روز عاشورا شد شخصي است به نام ابوثُمامَه. پس از يادآوري وي بود كه امام حسين عليه‌السلام به همراه يارانش نماز را به صورت نماز خوف خواند.[1] اما اينكه كسي در اين هنگام اذان گفته باشد در منابع پيدا نشد.

پی نوشتها:
[1]. طبري، تاريخ الامم و الملوك، ج 5، ص 441؛ بلاذري، انساب الاشراف، ج 3، ص403؛ شيخ مفيد، الارشاد، ج2، ص105؛ سيد ابن‌طاووس، الملهوف علي قتلي الطفوف، ص165؛ ابن‌نما،‌ مُثيرالاحزان، ص 65؛ خوارزمي، مقتل‌الحسين، ج 2، ص 17.
منبع:سایت انوار طاها