يکشنبه، 28 تير 1394

پرسش :

اگر نامحرم صدای نوحه‌خوانی یا گریه یا ناله‌زدن زنان را بشنود، اشکال دارد؟

پاسخ :
پاسخ توسط حجت‌الاسلام فلاح‌زاده، مطابق با فتاوای حضرت‌ آیت ‌الله‌ العظمی خامنه‌ای مدظله‌العالی:
اگر موجب جلب توجه نامحرم باشد یا مفسده‌ای بر آن مترتب باشد اشکال دارد. اما اگر در آن حد نباشد، به نظر حضرت آقا حرام نیست، اما شایسته هم نیست که صدای گریه و ناله و ضجه و عزاداری خانم‌ها را مردان نامحرم بشنوند.
منبع: khamenei.ir