سه‌شنبه، 17 آذر 1394

پرسش :

همان‌گونه که مطلع می‌باشید چند سالی است که تکبیر و شعار بعد از سلام نماز ((الله اکبر؛ خامنه ای رهبر؛ مرگ بر ضد ولایت فقیه؛ مرگ بر آمریکا؛ مرگ بر انگلیس؛ مرگ بر منافقین مذدور؛ مرگ بر اسرائیل)) و هم‌چنین دعا آخر نماز ((خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما؛ خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار؛ رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما و ....)) که مصداق بارز تولی و تبری می‌باشد در اثر کم توجهی مومنین نمازگزار و هیئت امنا مساجد کمرنگ شده و حتی در برخی از مساجد حذف گردیده است که متاسفانه نتیجه این دور شدن از شعارهای اساسی انقلاب را در چند ماه گذشته با توجه به علنی شدن برخی از شعارهای ساختارشکنانه شاهد هستیم؛ از طرفی برخی از مومنین نیز برایشان جای اشکال است که در نماز خوب نیست از جملات منفی استفاده کنیم و برخی نیز اشکال می‌نمایند که شعار بعد از سلام اجر تسبیحات حضرت زهرا ((س)) را از بین می‌برد. خواهشمند است با توجه به توضیح فوق اعلام فرمائید آیا دادن شعار بعد از سلام نماز مطابق سنت 30 ساله انقلاب اسلامی اشکال دارد و اگر اشکال ندارد آیا بر تسری و تبلیغ انجام این‌کار توصیه می‌نمائید؟

پاسخ :
انجام این کار بعد از نماز مانعی ندارد و جزء شعائر انقلابی می‌باشد و می‌توان بعد از این شعار تسبیحات حضرت زهرا (س) را خواند و منافاتی بین این دو وجود ندارد.

منبع: gorgani.ir