پنجشنبه، 26 آذر 1394

پرسش :

زمان خواندن نماز غفیله بعد از نماز مغرب تا چه موقعی است؟ و اگر در نماز غفیله تأخیر شود، اولویت با نماز نافله مغرب است یا نماز غفیله؟

پاسخ :
نماز غفیله از نمازهای مستحبی مشهور است که بین نماز مغرب و عشاء خوانده می‌شود و جایز است دو رکعت از نافله مغرب را به صورت نماز غفیله آورد و این عمل از تداخل دو مستحب می شود و بنابراین وقت نافله نماز مغرب مراعات شود و وقت نافله نماز مغرب بعد از تمام شدن نماز مغرب است و تا آخر وقت نماز مغرب امتداد دارد و احتیاط مستحب آن است که تا سرخی طرف مغرب که بعد از غروب آفتاب پیدا می شود از بین نرفته بخواند، و اگر بعد از زوال آن خواند نیت ادا و قضا نکند.

منبع: wahidkhorasani.com