جمعه، 21 خرداد 1395

پرسش :

آیا می توان در حین نماز به موسیقی گوش داد یا بطور کلی خواندن نماز در جایی‌که صدای موسیقی شنیده می شود چه حکمی دارد؟

پاسخ :
نمی توان در هنگام نماز به موسیقی گوش کرد بلکه باید نماز را در جای خلوتی بخوانند که بتوان حضور قلب داشت و هرگاه مکانی که در آن موسیقی پخش می شود و مکان نماز گزار، مجلس واحدی حساب شود نماز در آنجا اشكال دارد ولی هرگاه از بیرون مجلس صدایی به گوش می رسد همین که گوش ندهد کافی است.

منبع: makarem.ir