سه‌شنبه، 23 آذر 1395

پرسش :

زنی در ایام عادت خود در ماه رمضان خون می بیند و روزه اش را افطار می کند ولی با استفاده از قرص و دارو پس از یک روز باعث بندآمدن خون می شود، حکم این خون و روزه ای که افطار کرده چگونه است؟ آیا باید بقیه روزه های ماه رمضان را که ایام عادت وی نیز هست روزه بگیرد؟

پاسخ :
همان یک روز حائض است و بعدا باید قضای آن روز را بگیرد و بقیه روزها را روزه بگیرد اگر چه که در ایام عادتش باشد.

منبع: zanjani.net