پنجشنبه، 2 دی 1395

پرسش :

یکی از راه‌های اضطراری امداد سرما زده ایجاد تماس بدنی وسیع با بدن امدادگر است در این صورت اگر امدادگر به جهت تماس با مصدوم سرما زده نا محرم خوف وقوع در مفسده را داشته باشد یا در ملاء عام صورت خوشی ندارد، وظیفه چیست؟

پاسخ :
1- حفظ جان محترم لازم است.
2- پرهیزاز وقوع در فساد واجب است.
3- در صورت انحصار و نبودن محرم تماس با مصدوم نامحرم جایز است.
4- هر گونه فسادی بعداَ دامنگیر امدادگر شد مسئول خداوند خواهد بود.
جوادی آملی 1/3/88

منبع: esra.ir