سه‌شنبه، 28 دی 1395

پرسش :

اگر عدّه‌ای به قصد تشکیل صندوق قرض‌الحسنه مبلغی را ماهیانه پس‌انداز کنند تا بعد از مدتی به همدیگر وام بدهند، آیا به این مبلغ بعد از گذشت یک سال خمس تعلّق می‌گیرد؟

پاسخ :
اگر از سودهای سال باشد بعد از گذشت یکسال از زمان به دست آوردن آن یا معادل آن باید خمس آن را بدهد و اگر به کسی قرض داده اند هر موقع بتوانند، پول را پس بگیرند باید فورا خمس آن را بدهند.

منبع: zanjani.net