يکشنبه، 22 اسفند 1395

پرسش :

آیا زنجفیل برای جلوگیری از تهوع و استفراغ در مسافرت نیز مفید است؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد حسین صالحی سورمقی:

بله. زنجفیل از قدیم به‌عنوان یکی از پر مصرف‌ترین ادویه‌ها به عنوان خوراکی دارویی مورد استفاده بوده است و دارای خواص گوناگونی می‌باشد، اما یکی از خواص مهم و ایده‌آل آن اثر ضد تهوع و استفراغ آن است.
استفاده از زنجفیل و یا فرآورده‌های دارویی آن می‌تواند در تهوع حاملگی، ماشینی شدن و تهوع حاصل از شیمی درمانی و یا موارد دیگر مورد استفاده قرار گیرد. برای جلوگیری از تهوع و استفراغ در مسافرت‌ها می‌توان یک گرم پودر زنجفیل را چند ساعت قبل از مسافرت به همراه مایعات یا غذا مصرف نمود و یا برای اثر سریع و راحت‌تر آن می‌توان از قطره آرومین(ARHEUMIN) که بدون نسخه در داروخانه‌ها عرضه می‌گردد، استفاده نمود. برای این منظور می‌توان پنجاه قطره آرومین را در کمی آب، چای و یا مایعات و غذا حل نموده و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه قبل از مسافرت میل کرد. این میزان برای یک روز کافی است و می‌توان روزهای بعد آن را تکرار کرد.

منبع: ماهنامه دنیای تغذیه، شماره 118