جمعه، 1 ارديبهشت 1396

پرسش :

منظور از دانه‌های کندرول و شهاب سنگ‌های کندریت و آکندریت چیست؟

پاسخ :
کندرول‌ها میراث بازمانده از دوران پیدایش منظومه شمسی‌اند. در ابر اولیه خورشیدی غبار میان ستاره‌ای موجود کم کم بر اثر متراکم شدن ابر ذرات بزرگ‌تر و دانه‌هایی را ساخت. الحاق این دانه‌ها تکه سنگ‌های اولیه منظومه شمسی را ایجاد کردند و برخوردهای پیاپی میان آنها سبب بزرگ‌تر شدن برخی از صخره‌ها و ایجاد خرده سیاره‌های چند ده کیلومتری شد که بلوک‌های سازنده سیارات بوده‌اند. شهاب سنگ‌های سنگی به دو نوع کندریت و آکندریت تقسیم می‌شوند. شهاب سنگ‌های که دارای دانه‌های کندرول هستند کندریت و آنهایی را که فاقد کندرول باشند را آکندریت می‌نامند.

منبع: noojum.com

نظرات کاربران