شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

جراحی‌های بینی با چه اهدافی انجام می گیرد؟

پاسخ :
پاسخ از دکتر محسن نراقی (جراح گوش، حلق و بینی):

باید گفت جراحی‌های بینی با اهداف متعددی انجام میشود که میتوان آنها را به دو دسته کلی تقسیم کرد:
دسته اول جراحی‌هایی هستند که در جهت اصلاح عملکرد بینی انجام می‌شوند و بطور عمده اصلاح انحراف تیغه میانی بینی را شامل می‌شود. مشکلات دیگری مانند پولیپ و تورم بافت‌های داخل بینی نیز ممکن است نیازمند جراحی‌های پیچیده‌تری باشد که در بسیاری از موارد مستلزم استفاده از روش‌های اندوسکوپیک است.
دسته دوم جراحی‌هایی با هدف تغییر شکل خارجی بینی و زیبایی است که به جراحی پلاستیک بینی یا راینو پلاستی معروف است.

منبع: ماهنامه دنیای سلامت