چهارشنبه، 4 بهمن 1396

دادن نوشیدنی به کودک موقع بیداری در شب

پرسش :

اگر در طول شب، کودکم بیدار شود و نوشیدنی بخواهد آیا باید به او بدهم؟

پاسخ :
کودکان نوپا در شب نیاز به شیر ندارند، پس باید آب بخورند. اگر اغلب از خواب بیدار می‌شود و نوشیدنی می‌خواهد، در لیوان
مخصوص آبخوریش کمی آب بریزید و آن را نزدیک تختش بگذارید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

در این زمینه حتما بخوانید:

اگر کودک نوپایم در طول شب از خواب بیدار شود، چه بکنم؟

کودک نوپایم در هنگام روز، به خواب نیاز دارد؟

کودکم می‌خواهد همه‌ی اسباب‌بازی‌هایش را با خود به تخت ‌خوابش ببرد. چگونه می‌توانم جلویش را بگیرم؟

آیا کودک نوپا هنوز هم می‌تواند قبل از خواب غذا یا شیرگرم بخورد؟

کودک نوپای من تا ساعت 10 شب نمی‌خواهد بخوابد. آیا به خواب بیشتری نیاز ندارد؟

چرا کودکم تمام طول شب را یک‌سره بیدار است؟

وقتی کودکم را در تخت ‌خوابش می‌گذارم، جیغ می‌زند چه باید بکنم؟

چه کنم تا کودک نوپایم، خودش بدون کمک و نیاز به من بخوابد؟

چگونه می‌توانم کاری کنم که کودکم یک چرت بخوابد؟