شنبه، 28 بهمن 1396

حکم خریدن پارچه و لباس ابریشم خالص براى داماد

پرسش :

آیا خریدن پارچه و لباس ابریشم خالص براى داماد، از سوى خانواده دختر جایز است؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر آن را به منظور پوشیدن براى داماد مى خرند، جایز نیست.[1]

پی‌نوشت‌:
[1]. توضیح المسائل مراجع، م 834 و 2068 ؛ وحید، توضیح المسائل، م 840 و 2096 و دفتر: خامنه اى.

منبع: مجموعه پرسش‌ها و پاسخ‌هاى دانشجویى؛ دفتر بیست و یکم (احکام ازدواج، مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، قم: دفتر نشر معارف، 1385.

مطالب مرتبط:

آیا خود مرد مى تواند از طرف زن، وکیل شود و عقد را بخواند؟

شرایط عقد ازدواج چیست؟

حکم خریدن و پوشیدن کروات براى داماد چیست؟

آیا پوشیدن لباسى که آستر آن ابریشم است، براى مرد جایز است؟

حکم پوشیدن لباس ابریشم براى زن و مرد چیست؟

آیا خریدن ظرف هاى طلا و نقره براى جهیزیه دختر جایز است؟

آیا استفاده از ظرف هاى طلا و نقره جایز است؟

آیا در دست کردن و استفاده از پلاتین براى مرد اشکال دارد؟

طلاى سفید براى مردان چه حکمى دارد؟

استفاده از طلا براى مردان به مدت کوتاه مانند لحظه عقد چه حکمى دارد؟

آیا خانواده عروس، مى تواند براى داماد حلقه و انگشتر طلا تهیه کند؟

زینت مردان با طلاى زرد چه حکمى دارد؟