يکشنبه، 12 فروردين 1397

کودک نوپایم هنوز هم گاهی گریه می‌کند. این حالت طبیعی است؟

پرسش :

کودک نوپایم هنوز هم گاهی گریه می‌کند. این حالت طبیعی است؟

پاسخ :
بله. گریه‌کردن طبیعی است. البته گریه‌کردن به خاطر نیازهای اصلی مانند گرسنگی و تشنگی کمتر شایع است. اما کنارآمدن با بعضی از فشارهای روحی پیچیده و نگرانی دشوار خواهد بود.
گاهی اوقات می‌توانید موقعیت‌هایی را که کودکتان را ناراحت می‌کند پیش‌بینی کنید. در مواقع دیگر می‌توانید احساس کنید که چه‌موقع اختلاف‌نظرها و ناسازگاری‌ها در راه هستند. همان‌طور که کودکتان رشد می‌کند و بزرگ می‌شود، موارد بسیار زیادی برایش پیش می‌آید که او به سختی می‌تواند آن‌ها را بپذیرد. مثلاً وقتی چیزی را می‌خواهد، ولی نمی‌تواند آن را داشته باشد.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودکم هروقت به مهدکودک می‌رود، گریه می‌کند، چه‌کار باید بکنم؟

کودکم به خاطر دعوایی میان من و همسرم به وجود آمده، گریه می‌کند، چه کنم؟

چرا بچه‌ها گریه می کنند؟

وقتی کودک گریه می‌کند، باید به سراغ او بروم؟

کودک پیش دبستانی‌ام همیشه در پایان روز، بی‌دلیل گریه می‌کند. چرا؟

بهترین راه آرام‌کردن کودک پیش دبستانی‌ام که گریه می‌کند، چیست؟

وقتی کودکم پا به زمین می‌کوبد، گریه و جیغ می‌زند، چه عکس‌العملی نشان دهم؟

چرا هنگامی‌که سعی می‌کنم به کودکم کمک کنم، گریه می‌کند؟

کودکم هنگامی‌که پستانک ندارد، گریه می‌کند. چه‌کار می‌توانم بکنم؟

کودک نوپایم وقتی نمی‌تواند کاری انجام دهد، گریه می‌کند. چه‌کار می‌توانم انجام دهم؟