يکشنبه، 12 فروردين 1397

کودکم در حمام از آب می‌ترسد، چه‌کار می‌توانم بکنم؟

پرسش :

کودکم در حمام از آب می‌ترسد، چه‌کار می‌توانم بکنم؟

پاسخ :
بعضی از کودکان نوپا هنوز هم از حمام متنفر هستند و بسیاری دیگر دوست ندارند موهایشان را بشویند. اگر کودکتان از آب می‌ترسد، می‌توانید انجام کارهای زیر را امتحان کنید:

• او را تشویق کنید خودش روی موهایش شامپو بریزد. البته شما هم بر کار او نظارت داشته باشید.
• اجازه دهید دوش آب را خودش باز کند.
• اگر اندازه وان، نگرانش می‌کند، آب کمتری داخل آن بریزید.
• بعضی از کودکان چندبار که به استخر می‌روند، از حمام‌کردن بیشتر لذت می‌برند. بنابراین او را با خود به شنا ببرید.

هر کاری بکنید، اما با زور و اجبار او را حمام نبرید. کودکان نوپا و کودکان بزرگ‌تر ممکن است بداخلاق و بدعنق باشند، در نتیجه اگر با زور آن‌ها را مجبور به انجام کاری کنید، عکس آن را انجام می‌دهند.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط: