يکشنبه، 12 فروردين 1397

کودکم عاشق حمام‌کردن است. چگونه از حمام بیرونش بیاورم؟

پرسش :

کودکم عاشق حمام‌کردن است. چگونه از حمام بیرونش بیاورم؟

پاسخ :
روش آسانی برای بیرون‌آوردن کودک از حمام وجود ندارد، اما می‌توانید او را تشویق کنید تا از حمام بیرون بیاید. مثلاً قول بدهید که برایش کتاب داستان مورد علاقه‌اش را می‌خوانید. یا هر کاری که از انجام آن لذت می‌برد، می‌تواند بعد از خروج از حمام، انجام دهد.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودکم دیگر پوشک نمی‌شود، اما گاهی اوقات خودش را خیس می‌کند، علّت چیست؟

اغلب اوقات مدفوع کودکم شل است. آیا مشکلی پیش آمده است؟

کودک نوپایم خشک است اما شلوارش را کثیف می‌کند، آیا مشکلی وجود دارد؟

چه موقع می‌توانم کودکم را موقع خواب پوشک نکنم؟

چگونه پیش‌بینی کنم کودکم دستشویی نکرده و در طول روز خشک و تمیز است؟

چگونه می‌توانم کودکم را تشویق کنم تا دندان‌هایش را مسواک کند؟

هرچند وقت یکبار لازم است موهای کودکم کوتاه شود؟

آیا باید موهای کودکم را خودم کوتاه کنم؟

کودکم دوست ندارد ناخن‌هایش را کوتاه کنم، چه باید بکنم؟

آیا باید به کودکم اجازه دهم به جای این‌که در وان حمام کند زیر دوش برود؟

کودکم در حمام از آب می‌ترسد، چه‌کار می‌توانم بکنم؟