يکشنبه، 12 فروردين 1397

چه موقع کودکم آرام‌تر خواهد شد؟

پرسش :

چه موقع کودکم آرام‌تر خواهد شد؟

پاسخ :
چون همه کودکان با هم فرق دارند، این حالت هم در آنان با هم متفاوت است، اما معمولاً در سه سالگی، که برنامه‌ی روزانه‌ی آن‌ها ثابت می‌شود، آرام‌تر می‌شوند. غذاخوردنشان منظم‌تر خواهد شد، اگرچه برنامه‌ی خواب آن‌ها هنوز هم نامنظم است. البته هنوز زمانی وجود دارد که کودک پرزحمت‌تر می‌شود و درک نمی‌کند که چه خبر، و یا چه اتفاقی افتاده است، به ویژه اگر تغییراتی در زندگی‌اش وجود داشته باشد. وقتی ناآرام می‌شود و رفتار بدی دارد، سردرگم نشوید. کودکی که بد غذا می‌خورد و نامنظم می‌خوابد، یا خیلی گریه می‌کند، ممکن است برای مادرش اعصاب خردکن شده باشد، اما کودکان خودشان نمی‌خواهند عمداً پرزحمت باشند، لذا سعی کنید پرحوصله باشید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودکم سرش را به تختش می‌کوبد چه مشکلی پیش آمده؟

کودکم موهایم را می‌کشد. چه کاری باید انجام دهم؟

هنگامی که کودکم کارهای خطرناک انجام می‌دهد یا شیطنت می‌کند، چه کاری می‌توانم بکنم؟

وقتی گریه می‌کند، به سراغش نروم و او را بغل نکنم، در بهترشدن رفتارش تأثیر خواهد گذاشت؟

آیا می‌توانم به کودکم کمک کنم که رفتار خوبی داشته باشد؟

چه عواملی در رفتار کودکم تأثیر دارند؟

آیا زایمان دشوار، می‌تواند عوارض رفتاری را موجب شود؟

بچه خوب کیست؟

آیا هیچ‌وقت نباید کودکم را تنبیه بدنی کنم؟