دوشنبه، 13 فروردين 1397

کودکم بداخلاق و پرخاشگر است. چه کار می‌توانم انجام دهم؟

پرسش :

کودکم بداخلاق و پرخاشگر است. چه کار می‌توانم انجام دهم؟

پاسخ :
بعضی از افراد ذاتاً بداخلاق هستند. ممکن است مجبور باشید با بداخلاقی کودکتان بسازید و با او کنار بیایید. بگذارید بداند که این حق اوست که بتواند احساساتش را بروز دهد، چه این احساسات مطلوب و خوشایند و چه ناخوشایند باشند. اما درست و پسندیده نیست که احساسات نامطلوبش را نشان دهد، یا دیگران را کتک بزند و چیزهایی‌که از آن‌هاست، خراب کند. بهتر است چیزی در اختیار او قرار دهید تا پرخاشگری‌اش را به وسیله آن از بین ببرد. نگذارید عصبانیت و پرخاشگری‌اش را سر خواهر و برادرش خالی کند.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودکم بی‌ادب و بی‌تربیت است. چه کار می‌توانم انجام دهم؟

چگونه به کودکم یاد دهم تا بتواند از چیزی همراه با کودکان دیگر، به طور مشترک استفاده کند؟

آیا می‌توانم به کودکم یاد بدهم که در خانه مفید باشد و به من کمک کند؟

چگونه می‌توانم کودکم را تشویق کنم، باملاحظه باشد؟

چگونه می‌توانم به کودکم کمک کنم که با اعتماد به نفس بزرگ شود؟

چگونه می‌توانم رفتار کودکم را بهتر کنم؟

کودک نوپایم بچه‌های دیگر را گاز می‌گیرد، آیا خوب است که من هم در عوض او را گاز بگیرم؟

گاهی اوقات کودک نوپایم به من لگد می‌زند، چه کار می‌توانم بکنم؟

هنگامی‌که کودکم، کودک دیگری را می‌زند، چه کار باید بکنم؟