يکشنبه، 12 فروردين 1397

چه کاری می‌توانم انجام دهم تا به عنوان یک مادر، از خودم راضی باشم؟

پرسش :

چه کاری می‌توانم انجام دهم تا به عنوان یک مادر، از خودم راضی باشم؟

پاسخ :
سخت نگیرید. احتمالاً بهتر از آن چه که تصور می‌کنید کارهایتان را انجام می‌دهید.

سعی کنید در مورد دیگران هم خیلی سخت‌گیر نباشید. وقتی رفتار همسر یا کودکتان را نمی‌پسندید، با خود این‌گونه فکر کنید که شما این «رفتار» را دوست ندارید، نه خود شخص را. اگر نسبت به کودکتان یا هر کس دیگری پرخاشگری می‌کنید، از پزشک، و دوستان و یا کسانی که در چنین موقعیتی قرار گرفته و آن را تجربه کرده‌اند، کمک بگیرید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

چگونه می‌توانم کودکم را تشویق کنم تا رابطه خوبی با پدربزرگ و مادربزرگ داشته باشد؟

مادربزرگ چگونه می‌تواند در تربیت کودک کمک کند؟

چگونه می‌توانم به عنوان مادر دوقلوها، خودم را با آن‌ها وفق دهم؟

چگونه می‌توانم با دوقلوهایم کنار بیایم؟

چگونه می‌توانم با وجود نوزادم با زحمت و دردسر کمتری از خانه بیرون بروم؟

در حال حاضر که مادر شده‌ام پرمشغله هستم، چگونه با دوستانم تماس داشته باشم؟

چگونه می‌توانم آموزش ببینم تا مادر بهتری باشم؟

آیا تربیت فرزند در حال حاضر نسبت به گذشته دشوارتر شده است؟

باید خودمان دوران کودکی خوبی را پشت سر گذاشته باشیم تا مادر خوبی شویم؟

چرا از تربیت فرزندم احساس رضایت نمی‌کنم؟