يکشنبه، 12 فروردين 1397

چگونه می‌توانم زمان بیشتری را به کودکم اختصاص دهم؟

پرسش :

چگونه می‌توانم زمان بیشتری را به کودکم اختصاص دهم؟

پاسخ :
خرده‌کاری‌های غیرضروری خانه را انجام ندهید و فقط کارهای ضروری و واجب را در اولویت انجام‌دادن قرار دهید. می‌توانید این کارها را انجام دهید: پختن غذاهای ساده، غذاپختن به مقدار و حجم زیاد، فریزرکردن غذاها به مدت طولانی، در مواقع ضروری به خریدرفتن و به اندازه کافی خریدکردن. اگر ممکن است خریدتان را به پیک بسپارید تا برای‌تان انجام دهد و اگر می‌توانید لباس‌هایتان را اتو نکنید، یا حداقل لباس‌های غیرضروری‌تان را اتو نکنید. هنگامی‌که به خانه می‌آیید، دوش بگیرید، (اگر همراه با کودکتان حمام بروید تا حدی زمان برای شما صرفه‌جویی خواهد شد و می‌توانید از این فرصت برای انجام کار دیگری استفاده کنید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

چرا به عنوان یک مادر شاغل احساس می‌کنم، از عهده انجام هیچ‌کاری برنمی‌آیم؟

چه جور پرستاری برای کودکم مناسب است؟

هنگامی‌که کودکم بیمار است، چگونه می‌توانم سر کار بروم؟

آیا اکنون که بچه دار شده‌ام بهتر نیست در خانه کار کنم؟

چگونه می‌توانم هم سرکار بروم و هم مادر موفقی باشم؟

زمان مناسب برای برگشتن به سرکار بعد از تولد نوزادم چه موقع است؟

بین پدر و مادر من و همسرم بر سر کودکم رقابت (چشم و هم‌چشمی) وجود دارد. چه کنم؟

روش مناسب برای کنارآمدن با دخالت مادربزرگ در تربیت کودک چیست؟