يکشنبه، 12 فروردين 1397

آیا لازم است وقتی کودک می‌خواهد به مهدکودک برود، از پوشک گرفته شود؟

پرسش :

آیا لازم است وقتی کودک می‌خواهد به مهدکودک برود، از پوشک گرفته شود؟

پاسخ :
به طور کلی و در مجموع بله. اما اجباری در کار نیست، زیرا کارکنان مهدکودک این کار را انجام خواهند داد. در این مورد با مدیر یا مربی او صحبت کنید. حتی اگر به طور کامل و همیشه بدون پوشک است، با این حال ممکن است شروع مهد کودک او را به عقب برگرداند و دوباره مجبور باشد از پوشک استفاده کند، اگر چنین اتفاقی افتاد، نگران نشوید. ساکی مخصوص وسایل‌اش را در نظر بگیرید و آن را یواشکی و دور از چشم خودش، به مربی‌اش بدهید، چون ممکن است خجالت بکشد.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

وقتی کودکم به مدرسه می‌رود، خیلی خسته می‌شود، چه کار کنم؟

چگونه می‌توانم کودکم را برای رفتن به مدرسه آماده کنم؟

کودکم به مدرسه نمی‌رود، اما می‌خواهد بنویسد. چه کار باید بکنم؟

چگونه می‌توانم بگویم کودکم در مهدکودک یا مدرسه خوشحال و شاد است؟

مدرسه‌ی کودکمان را چگونه باید انتخاب کنیم؟

در مورد مهدکودک فرزندم، قوانین عملی وجود دارد که باید به آن‌ها پای‌بند باشم؟

چه کار بکنم وقتی کودکم در مهدکودک است دلش برایم تنگ نشود؟

چگونه می‌توانم کودکم را برای رفتن به مهدکودک آماده کنم؟

چگونه می‌توانم مطمئن شوم که مهدکودک مناسبی را انتخاب کرده‌ام؟

کودک در پنج سالگی باید چه مهارتهایی داشته باشد؟