چهارشنبه، 31 مرداد 1397

آیا آرایش کردن زنان در محل کار در حالی که نامحرم حضور دارد، جایز است؟

پرسش :

آیا آرایش کردن زنان در محل کار در حالی که نامحرم حضور دارد، جایز است؟

پاسخ :
در فرض سؤال جایز نیست.

منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

بنده خانم جوانی هستم که فکر می‌کنم موی ساده و بی‌آرایش و سیاه رنگ جاذبه خاصی ندارد، آیا لازم است موهای خود را از نامحرم بپوشانم؟

اگر خانمی با حجاب کامل اسلامی ولی آرایش کرده و بدون داشتن قصد بد از منزل خارج شود، آیا مرتکب گناه شده است یا خیر؟

استفاده از لنز برای تغییر رنگ چشم چه حکمی دارد؟

آیا استفاده از موی مصنوعی و دیده شدن مقداری از آن (موی مصنوعی) از زیر روسری در محل حضورِ نامحرمان حرام است؟

زنی که صورت خود را با جرّاحی پلاستیک زیبا ساخته است، آیا حکم زینت پیدا کرده، و باید آن را از نامحرم بپوشاند؟

اگر گردی صورت زن زیبا باشد، باید آن را هم از نامحرم بپوشاند؟

آرایش ملایم و خفیف به طوری که باعث جلب توجه نامحرم نشود، چه حکمی دارد؟

اخیراً برخی از بانوان نسبت به ابرو یا دور لب عملیات تاتو انجام می‌دهند، که طبیعتاً زینت تلقی می‌شود، آیا پوشاندن آن از نامحرم واجب می‌باشد؟

آیا تاتو کردن ابرو به گونه ای که به شکل طبیعی خود ابرو باشد و زیاد جلب توجه نکند در مقابل نامحرم اشکال دارد؟

آیا سوراخ نمودن ناخن های بلند خانم‌ها و وصل نمودن حلقه به آن اشکال دارد؟

کاشت ناخن مصنوعی برای بانوان چه حکمی دارد؟