چهارشنبه، 31 مرداد 1397

تعلق گرفتن خمس به درآمد آرایشگر

پرسش :

آرایشگری از مشتری های دائمی نسبت به دیگران دستمزد کمتری می‌گیرد، در صورت تعلق گرفتن خمس به درآمد آرایشگری آیا این کمتر گرفتن دستمزد تاثیری در پرداخت خمس دارد؟

پاسخ :
اگر درآمد حاصله هر چند به مقدار کم باشد، واجب است که سال خمسی تعیین نموده و درآمد سالانه خود را محاسبه کند، تا در صورتی که چیزی از درآمد تا پایان سال باقی ماند، خمس آن را بپردازد؛ و ابتدای سال خمسی او هنگام حصول اولین درآمد است.

منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

اگر سر سال خمس اشیایی از قبیل دارو و ... در منزل مانده باشند، خمس دارند؟

آیا به مغازه و وسایل و ابزار آرایشگری خمس تعلّق می‌گیرد؟

آیا به دستمزد خانم های شاغلی که کمک خرج همسرشان هستند، خمس تعلّق می‌گیرد؟

حکم لوازم آرایشی و بهداشتی که قسمتی‌ از آنها استفاده شده، ولی قسمتی‌ از آن باقی مانده، سر سال خمسی، خمس به آنها تعلّق می‌گیرد؟

استفاده از ادکلن‌های خارجی که ممکن است الکل در آن وجود داشته باشد، برای نماز چه حکمی دارد؟

با موی مصنوعی که خارجی است، و نمی‌دانیم از چه موادی تهیه شده، نماز خواندن چه حکمی دارد؟

اگر زیر ناخن، خون مُردگی باشد، برای وضو چه وظیفه‌ای داریم؟

آیا کرم مو، تافت، چسب مو، مواد نگهدارنده و حالت دهنده مو برای مسح در وضو مانع محسوب می‌شود؟