سه‌شنبه، 14 اسفند 1397

پرسش :

چرا در مسافرت نمی توانیم روزه بگیریم و نماز شکسته است؟

پاسخ :
شکسته شدن نماز و واجب نبودن روزه در مسافرت، حکم امتنانی است و شاید یکی از حکمت هایش این باشد که چون غالبا مسافرت همراه با یک سری دشواری هاست، خداوند متعال نیز بعضی از احکام را برای تسهیل در امر مردم تخفیف داده است.

​​​​​​​منبع: پاسخ کوتاه به 300 پرسش از احکام ، لطف اللّه صافی گلپایگانی،  قم: مسجد مقدّس جمکران ، 1390