يکشنبه، 19 اسفند 1397

بازی با دستگاه های رایج در مکان های عمومی

پرسش :

در اکثر پارک‌ها و فروشگاه‌ها و مکان‌های عمومی، بازی‌هایی رایج است که فرد سکه پولی را در دستگاه قرار می‌دهد و ممکن است چیزی برنده شود یا نشود!! آیا بر این بازی‌ها قمار صدق می‌کند؟

پاسخ :

همه مراجع: آری، قمار است و بازی با آن جایز نیست.[۱]

پی نوشت:
[۱]ـ دفتر: همه مراجع.

منبع: پرسشها و پاسخهای دانشجویی احکام موسیقی؛ دفتر نشر معارف – تدوین و تألیف: سید مجتبی حسینی (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)

پرسشهای مرتبط:

آیا در قرآن آیه اى وجود دارد که غنا را حرام بداند؟

سرودی در رابطه با امام رضا(ع) خواندیم که با آهنگ همراه بود ولی آهنگ این سرود حالت غنا نداشته است آیا خواندن با این آهنگها مجاز است یا نه؟

گرفتن شاد باش در مراسم عروسی و خرج کردن آن چه حکمی دارد ؟