جمعه، 24 اسفند 1397

آب چکیده روی پا و مسح آن

پرسش :

اگر هنگام مسح، رطوبتى از صورت به کف دست یا روى پا بچکد، آیا مسح صحیح است؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر رطوبت به روى پا بچکد آن را خشک کند و سپس مسح نماید و اگر به کف دست بچکد، مى تواند با قسمت دیگر کف دست، سر و پا را مسح کند.[۱]

 پی نوشت:
[۱] – دفتر: همه مراجع.

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.