جمعه، 24 اسفند 1397

هتک حرمت به آیات

پرسش :

آیا ما می‌توانیم بر روی جلد دفترهای بچّه‌ها از تصاویری استفاده کنیم که همراه با آیه و احادیث باشد؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام سیدعلیرضا تراشیون (کارشناس و مشاور تربیتی کودک و نوجوان):

ما نباید حتی المقدور از این تصاویر استفاده کنیم؛ چراکه ممکن است به آیات و روایات هتک حرمت شود. امّا برخی از آیات الهی هستند که اگر تصویرگری شوند، پیام خوبی را به مخاطب انتقال ‌می‌دهد.