جمعه، 24 اسفند 1397

خواسته های فرزندان

پرسش :

دختری دارم که همه چیز را با زور و جیغ زدن می‌خواهد، به دست آورد. برای رفع این مشکل چه کار باید کنیم؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام سیدعلیرضا تراشیون (کارشناس و مشاور تربیت کودک و نوجوان):

خواسته‌های بچّه‌ها به دو دسته تقسیم می‌شوند؛

الف. خواسته های منطقی
 یک دسته از خواسته‌های منطقی هستند و پدر و مادر باید آن‌ها را قبل از در خواست فرزند، فراهم کنند، زیرا تحمّل بچّه ها در این سن پایین است و ممکن است با جیغ زدن و دعوا کردن بخواهد نیاز خود را به دست آورد.

ب. خواسته های غیر منطقی
دسته دیگر از خواسته‌های بچّه‌ها، خواسته‌های غیر منطقی است؛ در مورد این دسته از خواسته ها پدر و مادر باید از روش حواس پرتی استفاده کنند؛ به این صورت که در موقع بروز این مشکل، حواس فرزند را به کار مورد علاقه اش جلب کنند.