دوشنبه، 23 ارديبهشت 1398

حکم رقص مرد براى مرد

پرسش :

حکم رقص مرد براى مرد را بیان کنید؟

پاسخ :
آیات عظام امام، تبریزى و خامنه اى: اگر باعث تحریک شهوت یا ارتکاب گناه و یا ترتب مفسده نشود، اشکال ندارد (ولى براى مؤمن سزاوار است از لهو اجتناب کند).

آیات عظام بهجت، سیستانى، فاضل، نورى و وحید: بنابر احتیاط واجب، رقص مرد در حضور مردان جایز نیست.

آیات عظام صافى و مکارم: رقص مرد در حضور مردان حرام است.

پرسش های مرتبط:

رقص محلى و سنتى چه حکمى دارد؟
رقص زن براى مرد محرم چگونه است؟
حکم رقص زن براى مردان نامحرم چگونه است؟
برگزارى جشن ها و مراسم در دانشگاه که در آن دختر و پسرها مختلط اند، چه حکمى دارد؟
حکم شعبده بازى و تردستى که در مجالس عروسى و مانند آن رایج است، چیست؟
حکم دست زدن در مراسم عروسى چیست؟
استفاده از آهنگ هاى مبتذل (موسیقى حرام)، در مجالس عروسى زنان چه حکمى دارد؟
حکم استفاده از دف و دایره زنگى، در عروسى چیست؟
اگر زن در شب عروسى غنا بخواند، آیا مردان محرم مى توانند به آن گوش فرا دهند؟