چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

نگاه به فیلم ورزشى

پرسش :

حکم تماشاى کشتى گیران و سایر ورزشکاران با بدن نیمه برهنه از تلویزیون براى بانوان چگونه است؟

پاسخ :
آیات عظام امام، سیستانى، فاضل، نورى و وحید: اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به حرام باشد و باعث مفسده هم نشود، اشکال ندارد.

آیات عظام بهجت، صافى و مکارم: با توجه به اینکه نگاه به این نوع برنامه ها باعث فساد و تهییج شهوت مى شود، جایز نیست.

آیات عظام تبریزى و خامنه اى: اگر به طور غیر زنده پخش شود و قصد لذت و ترس افتادن به حرام نباشد، اشکال ندارد.

تبصره: پاسخ یاد شده در جایى است که مردان ورزشکار و کشتى گیر، ناشناس باشند وگرنه به فتواى مراجع تقلید، تماشاى آن حرام است.

​​​​​​​پرسش های مرتبط:

حکم نگاه کردن زن به بازو و آرنج مرد نامحرم چیست؟

حکم تماشای کشتی گیران و سایر ورزشکاران با بدن نیمه برهنه، از تلویزیون برای بانوان چگونه است؟

دیدن فیلم های مبتذل به منظور سانسور کردن آن، چه حکمی دارد؟