چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

حکم تماشای کشتی گیران و سایر ورزشکاران با بدن نیمه برهنه، از تلویزیون برای بانوان چگونه است؟

پاسخ :
امام، فاضل، سیستانی، نوری و وحید: اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به حرام باشد و باعث مفسده هم نشود، اشکال ندارد.
بهجت، صافی و مکارم: با توجه به این که نگاه به این نوع برنامه ها، باعث فساد و تهییج شهوت می شود، جایز نیست.
تبریزی: اگر به طور غیر زنده پخش شود و قصد لذت و ترس افتادن به حرام نباشد، اشکال ندارد. اما اگر به طور زنده پخش شود، در هر حال جایز نیست.
خامنه ای: اگر به طور غیر زنده پخش شود و قصد لذت و ترس افتادن به حرام نباشد، اشکال ندارد. و اگر به طور زنده پخش شود، در هر حال بنابر احتیاط واجب جایز نیست.
تبصره- فرض مسأله، جایی است که مردان ورزشکار و کشتی گیران ناشناس باشند (یعنی او را از غیر طریق فیلم به طور شخصی نشناسد) وگرنه به فتوای همه مراجع تقلید، تماشای آن حرام است.