چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

دیدن فیلم های مبتذل به منظور سانسور کردن آن، چه حکمی دارد؟

پاسخ :
امام، خامنه ای، فاضل و مکارم: اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به حرام باشد، برای مأموران نظارت در مقام عمل به وظیفه قانونی- به مقدار ضرورت- اشکال ندارد؛ ولی باید از قصد لذت اجتناب کنند. واجب است افرادی که برای نظارت و بررسی گمارده می شوند، از جهت فکری و روحی زیر نظر راهنمایی مسؤولان باشند.
سیستانی: اگربا قصد لذت باشد، حرام است. اگر بدون قصد لذت و ترس افتادن به گناه باشد، بنابر احتیاط واجب، نگاه کردن به آن جایز نیست.
بهجت، صافی و وحید: نگاه به این فیلم ها- که همیشه با نگاه شهوت انگیز همراه است- جایز نیست.